Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig bírja egy nő szex nélkül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig bírja egy nő szex nélkül?

Figyelt kérdés
Egy nő meddig bírja, én lassan 3 hónapja nem csináltam ,de az utolsónál sem volt orgazmusom (van párom, és igen tudom ,hogy elég érdekes így) egy férfi ismerősöm azt mondta, hogy nem csoda, hogy feszült vagyok és agresszív, lassan sárkánnyá változok azért mert nem vagyok kielégítve... van vibrátorom és szoktam is használni, de úgy tűnik ez már nem elég... de a kérdés az, hogy meddig bírja, anélkül, hogy olyat tenne amit nem kéne ?

2015. nov. 17. 08:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

"de a kérdés az, hogy meddig bírja, anélkül, hogy olyat tenne amit nem kéne ?"

Mi van??

2015. nov. 17. 09:14
 2/15 anonim ***** válasza:
mi az, amit nem kéne...tenni?
2015. nov. 17. 09:42
 3/15 anonim ***** válasza:

van párod, de 3 hónapja nem feküdtél le senkivel? o.O

távkapcsolat?

2015. nov. 17. 09:42
 4/15 anonim ***** válasza:
Egészen addig, amíg nem találkozol valakivel, aki tetszik, te is tetszel neki, megvan a "szikra", és megvan a lehetőség, hogy ágyba bújjatok. Ha ez a kérdés felmerült már benned, akkor nagyon más már nem kell. Jobb esetben ez a párod. Ha feszít az inger, és a pasid elérhetetlen, jobb ha szakítasz, mert úgyis megtörténik valakivel. Ok, ok... vannak kivételesen hűséges emberek, de azért valljuk be, ilyen esetben ritka.
2015. nov. 17. 10:15
 5/15 anonim ***** válasza:
Egy hónap után én már a falat kaparom. :)
2015. nov. 17. 10:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Addig bírja amíg meg nem dugják....
2015. nov. 17. 10:45
 7/15 anonim ***** válasza:
Bármeddig.
2015. nov. 17. 12:06
 8/15 anonim ***** válasza:
40%
Sokáig bírja. Vannak 30 körüli szűz nők is, akik nem feszültek, mosolygósak. Valahogy nem mindenki van úgy elkényeztetve, mint egyesek.
2015. nov. 17. 13:24
 9/15 anonim ***** válasza:
84 évig
2015. nov. 17. 13:28
 10/15 anonim ***** válasza:
A szűz nők is kitudják bírni sokáig. MÁs nő miért ne?
2015. nov. 17. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!