Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beszélgettek egy lánnyal, hogy kinek mikor volt utoljára kapcsolatja, s hogy birja szex nélkül, hallgatás mit jelent?
Figyelt kérdés
a lány válasza megoldottam, mire a férfinek hogy: hogy birta? vagy volt kozben, akár alkalmik, arra hallgat es mosolyog. Ez azt jelenti, hogy o is onmagan segitett, vagy nem vallja be az alkalmiakat?2015. nov. 3. 21:43
1/7 RRR válasza:
hogy tapintatlan a kérdező
még jó, hogy nem egy felvételt kért erről
2/7 anonim válasza:
Igen, a "megoldottam" ez azt jelenti, hogy volt alkalmi, esetleg maszturbált.
A hallgatás és mosoly az újbóli kérdésedre pedig az acélos elmédnek, penge logikádnak szólt.
3/7 A kérdező kommentje:
a ferfi kerdesere mondta a lany, hogy megoldotta, mire a lany kerdesere, amit irtam, arra jott a hallgatas
2015. nov. 3. 21:56
4/7 anonim válasza:
Akkor értelmezhetetlen a kérdésed.
Megkérdezted, mikor volt utoljára kapcsolata, erre azt felelte megoldotta, majd rákérdezett, hogy Te hogyan bírtad... Erre Ő mosolyog és hallgat? Mi van?
Írd le újra értelmesen, hogy mit és miről akarsz kérdezni!
5/7 A kérdező kommentje:
beszélgettüünk, hogy kinek mikor volt kapcsolata, mindkettőnknek már nagyon rég, mire a ferfi megkerdezte, hogy hat tenyleg nem voltam senkivel, hogy birom ki szex nelkul, mire en irtam hogy en magamnak megoldom, megkerdeztem ot is, hogy o hogyan oldja meg, o hogyan birta, vagy neki voltak alkalmijai, és erre kaptam egy mosolyt.
2015. nov. 3. 22:11
6/7 anonim válasza:
Na így már értem, köszönöm.
Igen, ez azt jelenti, hogy volt(ak) alkalmi kapcsolata(i), vagy megoldotta ő is. Lényegében elég bénának tartom, ha - miután te őszinte vagy vele - ennyire futja.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod :)
2015. nov. 3. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!