Hell_cat kérdése:
A kecskék hallgatnak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A kecskéim, akik oly kedvesek számomra és eddig elhalmoztak mindig egy egy szép bókkal most mélyen hallgatnak. 3 hete egy szó nem hagyta el az édes kis szájukat. Mit tegyek? Mivel bírjam jobb belátásra őket? Én szeretem ha a kecskéim cserfesek és kedveskednek. Ezt nem bírom már idegekkel! Kezdek teljesen összeomlani mint mentálisan mint fizikálisan. Segítséééég !2013. máj. 30. 11:31
1/6 anonim válasza:
Hűha! No és a bárányok is hallgatnak??
2/6 A kérdező kommentje:
Nem azok még mindig cserfeskék, de azért mégsem kecskék. Ők csak trágárkodnak.
2013. máj. 30. 11:53
4/6 anonim válasza:
kecskéknél ez egyészen meglepő magatartás...
Szerintem hívj hozzájuk orvost; elvégre a vén kecskének is meg kéne nyalni a sót! ;)
5/6 Ian Catman válasza:
Szerintem vegyél neki először virágot, aztán egy gyémántgyűrűt (a józsefvárosi piacon, mert azért nem kell túlzásba vinni.) Az is lehet, hogy duzzog, vagy depressziós.
Másik eset, hogy megcsal a szomszéd komondorával. Szerintem vigyél neki káposztát, és beszéljétek meg, aztán ha nem megy, vidd pszichológushoz. De azért én utánajárnék a szomszéd komondorának...
6/6 anonim válasza:
Meg kell tanítani újból a kecskéket mekegni, mert maguktól nem tudnak.
Állj ki eléjük, aztán mekegjél nekik(először szótagolva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!