Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan ujjazzak meg egy szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rudolf03 kérdése:

Hogyan ujjazzak meg egy szűz lányt? Úgy szeretném h a legkevésbé fájjon neki.

Figyelt kérdés
Nos, lefekvés előtt szeretnénk ha kicsit megimserné és picit tágulna is ezért szeretnénk. Nem könnyű a helyzet mert ő meg tampont sem használt. Eddig csak csiklóját izgattam stb és ott élvezett el..(nedvesedéssel előjáteklal nincs gond)de multkor lejebb mentem és szépen lassan kb 2cmre betoltam az ujjam, de nagyon fájt neki. Valami tanács? Előre is köszi

2015. nov. 16. 22:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Inkább ne csináld!
2015. nov. 17. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ujjazás nagyon sz*r tud lenni ha nem tudsz jól ujjazni. A köröm, a mozgás, a szög, minden befolyásol. Köröm leginkább. És legyen akármennyire tapasztalt a csaj, ha nagy körömmel össze-vissza csinálod, akkor annak is fog fájni.

Én nem ajánlom az ujjazást, főleg kezdőnél nem.

Max 1 ujj, finoman, pár centi, de csakis akkor amikor már a csaj TÉNYLEG fel van izgulva!!!

2015. nov. 17. 14:04
 13/14 anonim válasza:
66%

Ha nem akartok tovább kísérletezni mert féltek a további kudarctól, semmi probléma, menjetek el egy nőgyógyászhoz, ő sec perc alatt átvágja a szűzhártyát és rá egy hétre már szabadon szexelhettek.

Szándékosan javasoltam, hogy te is menjél vele és várd meg kint a váróhelységben és együtt menjetek haza, ez sokat jelenthet a barátnődnek.

Nem tudom milyen százalékban fordul elő de néha a szűzhártya valóban olyan vastagra sikerült anyatermészet által, hogy valóban nőgyógyász segítségét kell kérnie egy lánynak és ebben nincs semmi rossz vagy kivetni való.

Hogy most ez a helyzet nálatok is vagy más probléma van azt is a nőgyógyász fogja tudni neki megmondani.

Ami pedig az ujjazást illeti, itt már szóltak páran a körmök okozta potenciális sérülésekről, tökéletesen igazuk van. A legkissebb kiálló körömél, vagy keményebb körömágyszél is felsértheti a rendkívül finom és érzékeny nyálkahártyáját a hüvelynek vagy a méhszájnak ha olyan mélyen dugja be/fel a férfi az ujját vagy ujjait.

Ha biztosra akarsz menni, hogy nem okozol olyan sérüléseket akaratlanul is a barátnődnek akkor először is mosd meg a kezed ujjazás illetve szerelmeskedés előtt, teljes zuhany a legjobb.

Utána dugd be a saját szádba azokat az ujjaid amivel ujjazni fogsz és a megnedvesített ajkaid között húzd ki be néhányszor és figyeld, hogy érzel el az ajkaiddal akármilyen éles kitüremkedést a ujjadon vagy ujjaidon. Ha igen, körömcsipesszel azt vágd le, vagy körömreszelővel azt reszeld le és teszteld megint. Addig csináld amíg már semmi durvát nem érzel rajtuk.

Valójában egy ideálisan manikűrözött férfi köröm sem jó ujazás céljára mert annak az elején van legalább 1 mm hosszú köröm ami el áll illetve kiáll az ujbegytől és az bizony komoly sérüléseket tud okozni a hüvelyben. Tehát aki törődik a szexpartnere egészségével az tövig lereszeli az ujjazó ujjain a körmöket és még annak is a széleit lesorjázza, hogy az még véletlenül se viselkedjen úgy mint egy hántolókés.

Lehet, hogy ostobaságnak vagy túlzott elővigyázatosságnak tűnik amit mondtam, de nem az mert amikor egy lány felvan izgulva, az adrenalin rush miatt ő nem érez semmi fájdalmat ujjazás közben de ha a szex utáni órákban vagy napokban úgyérzi, hogy valamit túlzásba vitt mert égeti valami belül a hüvelyét vagy a kisajkakat akkor bizony az azt jelenti, hogy vagy túl durván ujjaztál vagy éles körömmel vagy nem elég nedvesen vagy mind a három együtt.

2015. nov. 17. 14:50
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. nov. 17. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!