Hogyan fog neki a legkevésbé fájni?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok a barátnőm pedig 17. Még nem volt dolgom szűz lánnyal és már nagyon szeretnénk lefeküdni (2 éve vagyunk együtt) csak nem tudom, hogy mit kéne csinálnom annak érdekében, hogy a legkevésbé fájjon neki. Szeretném neki minél jobbá tenni, de mit kéne csinálnom? Hogyan lesz neki a legjobb? Mire figyeljek nagyon?2012. júl. 16. 14:10
2/5 A kérdező kommentje:
azt már többször próbáltuk és élvezte is. már két ujjam könnyedén belé ment
2012. júl. 16. 14:12
3/5 anonim válasza:
van itt egy csomó ilyen szüzes kérdés olvass utána nincs kedvem leírni 10000milliószor
4/5 anonim válasza:
akor finoman dugd bele a hegyét iés igy lassan csak egy picit aztán ki megint megprobálod de ujazd meg aztán a farok
5/5 anonim válasza:
Ha az első alkalom lesz neki akkor fontos,hogy érezze hogy bízhat benned és vigyázni fogsz rá :)
Fontos,hogy jól felizgasd, foglalkozz az előjátékkal. Szerintem nem elég annyi ha csak megujjazod, kényeztesd orálisan is. (ha belefér az értékrendedbe)
Aztán vigyázva óvatosan, nem mint egy állat neki esni. Lehet abba kellesz hagyni mert fáj neki.. Ne türelmetlenkedj mert akkor ideges lesz és még rosszabb lesz neki. Csak óvatosan gyengéden, időtök van mint a tenger. Ha elsőnek nem úgy sikerül ahogy szeretnétek, akkor a köetkező alkalmakkor sokkal jobb lesz már. Bele kell jönnie neki is:)
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!