Ha tampont használok az befolyásolja valamivel az 1. alkalmat? Tényleg nemfog fájni?
nem szex közben -.-
hanem azért mert kitágitja annyira....azt hallottam...
és azt is tudod hogy csak egy tampont kell feldugni egyszerre?
vagy várj... hány éves kisfiúnak a farkát láttad? :O
Az igaz, hogy a tamponhasználattól sérülhet a szűzhártya, de nem feltétlenül.
Viszont kitágulni nem fogsz tőle, de a barátod farkától sem. A hüvely rugalmas, mindig visszanyeri az eredeti méretét, egy kivétellel: a szülés többnyire maradandóan megviseli, de aki szerencsés, az ezt is megússza.
Csak azért látod tágabbnak, mert míg a hüvely első és hátsó fala normál esetben "összetapad", egymásra simul, addig szex vagy menstruáció idején elválik egymástól.
Ha tapasztalat érdekel:
4 évig tamponoztam mielőtt elvesztettem volna, és fájt az első. Nem is kicsit.
A tampon egészségtelen. Csak azért ne használd, mert azt reméled, hogy attól könnyebb lesz az első.
Egyébként nem mindenkinek fáj az első. Ez alkati kérdés is.
Szerintem egy páran félreértették a kérdezőt, annál a résznél hogy mi tágul ki. mert szerintem ő arra gondolt, hogy használat után a tampon azért elég nagy. Közelít egy férfi nemi szervhez, vagyis ha az egyik nem fáj akkor a másiknak sem kéne alapon tette fel a kérdést.
Nem hinném, hogy lényegesen befolyásolná az 1. alkalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!