Az vajon árthat a mentális egészségemnek, ha 25 évesen még szűz vagyok és rengeteg lány utasított vissza, sokszor a fejemhez vágva hogy nem vagyok helyes, vonzó a legkevésbé sem?
Erre nincs csodatabletta, a legjobb megoldás ha megtanulod megszeretni a magányt, és számot vetsz azzal, mennyivel előnyösebb szinglinek lenni. A mostani csajok feleannyit nem érnek amennyit kínlódni kell velük, szóval sokkal jobban jársz, hidd el nekem.
Még akkor is ha elmész egy prostihoz.
#6-ból kiindulva:
Nem a magányt kell megszeretned, az nem visz semerre.
El kell jutnod oda, hogy nem magányos vagy, hanem csak egyedül. A különbséget érzed szerintem, látnod kell ennyiből, mi lehet a gond.
Ha nem látod a különbséget vagy úgy gondolod, hogy a jelenlegi helyzetedből kiindulva nem tudsz egyedül eljutni ebbe az állapotba: mindenképp keress fel egy szakembert.
@#8 Nem érted látom:
Magány:
Teljesen egyedül lenni. Ha vannak barátaid és még is egyedül érzed magadat. Ha míg mások boldogok és te eljátszod csak azt. Ha nincs párod vagy ha még is van akkor sem érzed hogy, együtt lennétek. Ha vágysz a szeretetre, elvileg meg is kapod de, még sem elég. Mikor bárkivel is vagy nem elég, hiányzik valami vagy valaki az életedből. Ez tartós állapot. Addig tart míg el nem jön az a valami vagy valaki akit vártál vagy pedig míg meg nem oldod a bajodat, ami miatt így érzel.
Egyedüllét:
Ha van valakid: barát, család, szerelem akármelyik. De! Az egyik hiányzik az életedből. Mondjuk szerelem és anélkül is jól tudod érezni magad. Ideiglenes állapot. Pár nap, hét, hónap, év és megtörténik. Megtalálod és el is múlik az egyedüllét.
Röviden: Ha magányos fáj, ha egyedül(álló) akkor nem.
Közérzetben, stílusban, verbális-és non-verbális kommunikációban mind-mind meglátszik melyik állapot érvényes éppen.
7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!