Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az vajon árthat a mentális...

Az vajon árthat a mentális egészségemnek, ha 25 évesen még szűz vagyok és rengeteg lány utasított vissza, sokszor a fejemhez vágva hogy nem vagyok helyes, vonzó a legkevésbé sem?

Figyelt kérdés
és barátnőm sem volt még soha, elég ingerült vagyok sokszor és belül mintha felzaklatna ennek a tudata, szedjek valamit rá vagy menjek pszichológushoz, egyáltalán ez lehet az oka?

2014. ápr. 19. 23:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Pszihologus velem is az dolgozott
2014. ápr. 19. 23:23
 2/17 Nádszálkisasszony válasza:
75%
A legkevesebb rosszindulat nélkül mondom de inkább menj pszichológushoz. Én egyszer megpróbáltam összejönni egy ilyen fiúval de menekültem mert olyan erőszakos volt és annyira csak "arra" ment.
2014. ápr. 19. 23:24
 3/17 anonim ***** válasza:
Pszichológus vagy prosti. Tablettákat felejtsd el.
2014. ápr. 19. 23:26
 4/17 A kérdező kommentje:
hát én nem megyek csak "arra" önuralmam van még és lassan már szükség sem lesz rá mert 30 után már a testem is belenyugszik talán a szexet sem vágyom annyira és amúgy is csökkenni kezd onnantól a tesztoszteron szint már, én világ életemben csinos szép lányt barátnőt kerestem akivel viszont szeretjük egymást és nem "csak arra" kellett volna, tehát én nem ettől tartok hanem inkább hogy nehogy valami komolyabb bajom legyen a sok stressztől, állandó rossz hangulattól pl rák vagy ilyenek
2014. ápr. 19. 23:27
 5/17 A kérdező kommentje:
vagy pszichiáter esetleg mert ő gyógyszert is írhat fel ugye
2014. ápr. 19. 23:28
 6/17 anonim ***** válasza:
62%

Erre nincs csodatabletta, a legjobb megoldás ha megtanulod megszeretni a magányt, és számot vetsz azzal, mennyivel előnyösebb szinglinek lenni. A mostani csajok feleannyit nem érnek amennyit kínlódni kell velük, szóval sokkal jobban jársz, hidd el nekem.

Még akkor is ha elmész egy prostihoz.

2014. ápr. 19. 23:41
 7/17 anonim ***** válasza:

#6-ból kiindulva:

Nem a magányt kell megszeretned, az nem visz semerre.

El kell jutnod oda, hogy nem magányos vagy, hanem csak egyedül. A különbséget érzed szerintem, látnod kell ennyiből, mi lehet a gond.

Ha nem látod a különbséget vagy úgy gondolod, hogy a jelenlegi helyzetedből kiindulva nem tudsz egyedül eljutni ebbe az állapotba: mindenképp keress fel egy szakembert.

2014. ápr. 19. 23:52
 8/17 anonim ***** válasza:
Az miért nem hatékony ha megszereti a magányt? Akkor abszolút nem szenvedne és szingliként is tök jól érezhetné magát. Arról nem is szólva, hogy akkor ő lehetne az aki elküldi a lányokat a fenébe. Most inkább szenvedjen meg görcsöljön valahányszor egy neki tetsző lánnyal beszél?
2014. ápr. 19. 23:54
 9/17 A kérdező kommentje:
"aki elküldi a lányokat a fenébe." :D nincs nagyon kit elküldeni
2014. ápr. 19. 23:57
 10/17 anonim ***** válasza:

@#8 Nem érted látom:

Magány:

Teljesen egyedül lenni. Ha vannak barátaid és még is egyedül érzed magadat. Ha míg mások boldogok és te eljátszod csak azt. Ha nincs párod vagy ha még is van akkor sem érzed hogy, együtt lennétek. Ha vágysz a szeretetre, elvileg meg is kapod de, még sem elég. Mikor bárkivel is vagy nem elég, hiányzik valami vagy valaki az életedből. Ez tartós állapot. Addig tart míg el nem jön az a valami vagy valaki akit vártál vagy pedig míg meg nem oldod a bajodat, ami miatt így érzel.

Egyedüllét:

Ha van valakid: barát, család, szerelem akármelyik. De! Az egyik hiányzik az életedből. Mondjuk szerelem és anélkül is jól tudod érezni magad. Ideiglenes állapot. Pár nap, hét, hónap, év és megtörténik. Megtalálod és el is múlik az egyedüllét.

Röviden: Ha magányos fáj, ha egyedül(álló) akkor nem.

Közérzetben, stílusban, verbális-és non-verbális kommunikációban mind-mind meglátszik melyik állapot érvényes éppen.

7-es voltam.

2014. ápr. 20. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!