Az vajon árthat a mentális egészségemnek, ha 25 évesen még szűz vagyok és rengeteg lány utasított vissza, sokszor a fejemhez vágva hogy nem vagyok helyes, vonzó a legkevésbé sem?
Szerintem ha már ilyen kérdés megfogalmazódik és kiírásra is kerül, akkor már ártott is. : )
Én is hasonló cipőben járok, de igyekszem magamban lekezelni a dolgokat. Persze sosem szégyen, sőt sokszor hasznos külső segítséget kérni, ha úgy érzed segít, akkor menj el pszichológushoz. ; )
Az, hogy a problémáját meg tudja fogalmazni (akár magának, akár nekünk) egy elég jelentős lépés.
A jelenség maga lehet egy öngerjesztő folyamat, és minden sikertelen próba csak rátesz egy lapáttal. Lehet a dolgokat tisztázni, és a kérdező döntése alapján életstílust választani: próbálkozik tovább de ehhez össze kell szednie magát, vagy 11-es alapján lesz szingli.
Bármit is akar, ha úgy érzi egyedül nem megy, mindenképp érdemes segítséghez fordulnia.
egy kutya is több önzetlen és őszinte szeretetet képes adni mint egy felszínes bnő.
az, hogy árt a mentális egészségednek a bnő hiánya, ezt neked kell tudni. nekem se volt senkim 25 évesen, de nem is érdekel, van más 100 problémám ezen kívül. Jelenleg ez érdekel a legkevésbé, hogy vagy e bnő vagy nincs!
"30 után már a testem is belenyugszik talán a szexet sem vágyom annyira és amúgy is csökkenni kezd onnantól a tesztoszteron szint már"
Jó lesz az 50 után is, kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!