Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen lányokról?

Figyelt kérdés

Az életben sokszor tapasztaltam már hogy a leghűségesebb és leginkább nem a külsőre menő lányok olyan lányok akiket általában szinte senki sem szeret. Mondok egy gyors példát: Képzeljünk el egy lányt 16 éves vékony szép az arca kedves de valamiért a suliba valami oknál fogva (mondjuk egy szebb lány kitol vele) kiutálják már a kezdetektől fogva. Teljesen depressziós lesz és nincs is kedve az élethez. Aztán jössz te (bárki) függetlenül izomzattól bármiféle testi adottságtól és ha kedves vagy vele és rendbe teszed a lelkét akkor szeretni fog de halálosan.

Mi ennek az egésznek a lényege? Tulajdonképpen az hogy egyrészt mi a véleményetek erről. De inkább a fő kérdés az hogy a többi lány miért nem lehet ilyen? Mármint értem én hogy valamelyest a szépség is számít de én se egy kvazimodo vagyok :D csak egy átlagos srác aki nem tartozik bele az izmos kategóriába se a vékonyba de a kövérbe sem. Mondjuk úgy van rajtam egy kevés + de igazán nem látványos csak nem vagyok izmos miatta.

De innentől kezdve én már ki is estem pedig belül kedves vagyok és segítőkész. Igaz félénk és nem túl barátkozós de ha valakivel igazán összejövök bármit megteszek érte.

Csak az a baj hogy néhány lánynál már az az alap hogy Brad Pitt. (nem mintha baj lenne vele)

Néha egy átlagos srácban aki nem épp a suli "alfa hímje"

és nem a kosárcsapat kapitánya csak egy átlagos kedves fiú de benne is ugyan úgy megvan ami kell sőt akár több is csak észre kellene venni. NEM azt kérem hogy ti lányok kezdeményezzetek csak ha már odamegyek ne küldjetek el mindenféle kifogással mielőtt megismernétek és merjetek egy kicsit tovább gondolkozni mert lehet épp egy olyan embert nem ismertetek meg akit igazán érdemes lett volna (és ezt most nem egóból csak általánosságba írom).

Tisztelet annak aki végigolvasta és értelmes választ ad bár nehéz kibogarászni hogy mi is a valódi kérdés. Nekem az is elég ha valami gondolatot fogalmaz(tok)ol meg. :)

2015. nov. 16. 20:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagyjából ugyanaz a véleményem,mint neked.

Annyi, hogy "a leghűségesebb és leginkább nem a külsőre menő lányok olyan lányok akiket általában szinte senki sem szeret." Ez nem igaz.

Én sokszor szerettem volna ilyen lányt,de hát még csak esélyt sem kaptam ilyenektől sem,mivel nem születtem helyesnek...

24/F

2015. nov. 16. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!