Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kifogtátok az aranyhalat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifogtátok az aranyhalat, lehet három szexualitással kapcsolatos kívánságotok. Mik lennének azok?

Figyelt kérdés

2015. nov. 13. 18:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem egy is elég nekem mégpedig ,hogy Azzal a nővel akit mindennél jobban szeretek ,az összes perverziónk teljesüljön és mindig a legnagyobb elégedettséggel pihenjünk meg egymás karjaiban.
2015. nov. 13. 19:26
 12/17 anonim ***** válasza:

Mindig akkor élvezzek el, amikor én akarok.

Mindig legyen általam mind hüvelyi- és mind csikló orgazmusa a partneremnek.

Legyen akkora péniszem, aminek már a látványára begerjed minden csaj, függetlenül attól, hogy mi az "ideális mérete".

F.

2015. nov. 13. 19:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Akire gondolok,minden nap üldözzön álló farokkal és teljesítse az összes szexuális vágyamat és ejtsen teherbe legalább kétszer.
2015. nov. 13. 20:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem jó minden..Max annyi, hogy bárcsak következmények nélkül lehetne a páromban elmennem.
2015. nov. 13. 21:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Legyek fáradhatatlan az ágyban!!! S pisilje össze magát minden nő a gyönyörtől aki velem......
2015. nov. 14. 00:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Szeretnék orgazmust aktusnál is elérni, nem csak orálnál.

Szeretnék profin mélytorkozni öklendezés nélkül.

Egy olyan partnert szeretnék aki komoly párkapcsolatot is akar, de olyan vadul szexelünk mint szexkapcsolatban.

2015. nov. 14. 08:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Soha egyetlen orgiából sem kimaradni!

----

Legyen a dákóm olyan mint 20-40 éves koromban!

----

Minden nő tartson vonzónak!

---

A többi már rám tartozik! Mert mi élvezet lenne abban ha nem kellene Őket meghódítani! Szerelem, szex, mindenek felett!

2015. nov. 14. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!