Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha küldhetnél a 10 éves önmagadnak egy szexualitással/szerelemmel kapcsolatos tanácsokból álló levelet, miket írnál bele, hogy boldoggabbá tedd a mai önmagad?
"Soha ne add lejjebb az elvárásaidat, soha nem alkudj meg, soha ne menj bele egy langyos kapcsolatba!"
Egy-két felesleges körtől megkíméltem volna magam, mikor megpróbáltam valakivel, csak azért, mert rendes ember és majd valamikor hátha beleszeretek.
Ha egy szűz lánnyal fekszel le, nagyon figyelj rá. Ha nem beszél magától próbáld meg beszéltetni. Amikor azt hiszed, hogy most már nagyon figyelsz rá, akkor még sehol nem vagy, még tízszer annyira figyelj.
3 szűzlánnyal feküdtem le, előbb-utóbb mindegyiknél kiderült, hogy elrontottam valamit. Meglepetésemre, és elég rosszul érintett. Mondjuk ez nem 10 évesnek való tanulság :)
En nem mondanek magamnak semmit. Sokszor gondolkodtam mar ezen De mindig arra jutottam,hogy a Sok szar amin keresztulmentem az formalt azza aki vagyok es ha csak egy aprosagon is valtoztattam volba nem volnek ma egyutt azzal a ferfivel aki a vilagot jelenti szamomra.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!