Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex teljesen ismeretlennel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex teljesen ismeretlennel?

Figyelt kérdés

Néha arról fantáziálok, hogy úgy szexelek egy lánnyal, hogy nem tudjuk egymás nevét, sőt, nem is látjuk egymást sem előtte, sem közben, sem utána. Nem azért mert ronda, kövér, szűz fiúcska lennék önbizalom nélkül (20 bőven elmúltam, elég sok tapasztalattal a hátam mögött), hanem mert ilyenben még nem volt részem.

Mondjuk megismerkedünk interneten, és megbeszélünk egy találkozót... mondjuk egy moziba, ahova külön ülünk be, miután elsötétítették... vagy egy bérelt lakásba, ahol lehúzunk minden redőnyt. Aztán miután mindketten elélveztünk, külön távozunk, hogy véletlenül se ismerjük fel egymást. Fogalmunk sem lenne egymásról, hogy ronda vagy modellalkatú az illető, csak hogy mindketten kívánjuk a szexet.

Szerintetek meg lehet ezt a gyakorlatban valósítani? És mást is izgat?

2015. nov. 13. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Azért pl az alkatát kitapintod, ha úgy adódik :)

Én arra gondolnék, hogy ha béna/önző vagyok, még mindig nem tudná ki volt az.

Engem nem izgat, olyan mintha a másik egy élő vibrátor lenne én meg egy élő gumibaba.

2015. nov. 13. 12:55
 2/10 anonim ***** válasza:

A látvány is kell a szexhez.

26N

2015. nov. 13. 12:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Badarság. Látni akarok azt, akivel sexelek. Az arcát, a testét, a reakcióit. A hangját... Hogy tudjam jól csinálom. És ő is láthassa, nekem mi a jó.

33F

2015. nov. 13. 13:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Engem is vonz de úgy hogy nem csak egy alkalommal és én meg is nézném viszont semmit nem tudnánk egymásról. /F
2015. nov. 13. 13:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak elképzelései. Ha akarod próbáld ki de amúgy szerintem sokkal jobb ha látod mit csinálsz...
2015. nov. 13. 13:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Persze, egyetértek, a látvány nagy pluszt ad, nem is így akarok mostantól állandóan szexelni. És persze belátom a gyakorlati problémákat is. De vajon milyen lenne kipróbálni, hogy TÉNYLEG semmit nem tudok a másikról?
2015. nov. 13. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:
megoldható fiam ,de valszeg egy szexéhes kövér csaj lenne :D
2015. nov. 13. 14:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Ha szexéhes, akkor csak jó lehet.;) És attól, hogy kövér a csaj, lehet hogy profin szexel. Pont ez az izgalmas benne, hogy ahelyett hogy a látvány miatt előítélettel kezdenénk neki, csak az ügyesség meg az odaadás számít.
2015. nov. 13. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is izgalmas lenne, én is próbálkoztam már ilyennel, de eddig nem jött össze. Ezt megértem, ha nő lennék, én sem vállalnám. (43f)
2015. nov. 13. 17:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Biztosan meg lehetne valósítani, csak kellő bátorság kell hozzá mindkét fél részéről.. :D Én is kipróbálnám, fantáziáltam már erről.

Na de mi lenne, ha pl tegyük fel olyan jó lenne, hogy utána bánnád, hogy nem tudsz róla semmit és nem fogtok találkozni? Vagy végső esetre lenne valami elérhetőség azért..? :D

22/L

2015. nov. 13. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!