Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex teljesen ismeretlennel?
Néha arról fantáziálok, hogy úgy szexelek egy lánnyal, hogy nem tudjuk egymás nevét, sőt, nem is látjuk egymást sem előtte, sem közben, sem utána. Nem azért mert ronda, kövér, szűz fiúcska lennék önbizalom nélkül (20 bőven elmúltam, elég sok tapasztalattal a hátam mögött), hanem mert ilyenben még nem volt részem.
Mondjuk megismerkedünk interneten, és megbeszélünk egy találkozót... mondjuk egy moziba, ahova külön ülünk be, miután elsötétítették... vagy egy bérelt lakásba, ahol lehúzunk minden redőnyt. Aztán miután mindketten elélveztünk, külön távozunk, hogy véletlenül se ismerjük fel egymást. Fogalmunk sem lenne egymásról, hogy ronda vagy modellalkatú az illető, csak hogy mindketten kívánjuk a szexet.
Szerintetek meg lehet ezt a gyakorlatban valósítani? És mást is izgat?
Azért pl az alkatát kitapintod, ha úgy adódik :)
Én arra gondolnék, hogy ha béna/önző vagyok, még mindig nem tudná ki volt az.
Engem nem izgat, olyan mintha a másik egy élő vibrátor lenne én meg egy élő gumibaba.
A látvány is kell a szexhez.
26N
Badarság. Látni akarok azt, akivel sexelek. Az arcát, a testét, a reakcióit. A hangját... Hogy tudjam jól csinálom. És ő is láthassa, nekem mi a jó.
33F
Biztosan meg lehetne valósítani, csak kellő bátorság kell hozzá mindkét fél részéről.. :D Én is kipróbálnám, fantáziáltam már erről.
Na de mi lenne, ha pl tegyük fel olyan jó lenne, hogy utána bánnád, hogy nem tudsz róla semmit és nem fogtok találkozni? Vagy végső esetre lenne valami elérhetőség azért..? :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!