Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rendben van, hogy a barátnőmmel nem elégülök ki teljesen, így mellette eljárok prostihoz?
Figyelt kérdés
Szeretem, ezért elhagyni nem akarom, de az a heti 3-4 együttlét nekem nem elég. Megmondom őszintén így még jobban beindulok rá, hogy közben más nővel is vagyok.2015. okt. 26. 12:51
1/10 anonim válasza:
Ha erre áldását adta a barátnő is, akkor teljesen rendben van.
2/10 anonim válasza:
na neked jó hogy elb..szod a pénzed akkor áldásom rá.
3/10 anonim válasza:
szóval megcsalod? szerintem baromira nincs rendben...
csak aztán ne sírj amikor elhagy, mert félre dugtál...
22F
4/10 anonim válasza:
vannak csicska emberek, te vagy az élő példa rá!
5/10 anonim válasza:
szerintem nem gáz. ha nem az összes pénzed erre megy el és nincsenek emiatt anyagi gondjaid, akkor oké.
34F
6/10 anonim válasza:
Szerinted az rendben van, hogy a barátnődet nem tudod rendesen kielégíteni, ezért eljár pasizni?
7/10 anonim válasza:
Ne prostihoz jarj.
Keress erre egy mas nöt.
8/10 anonim válasza:
Nagyon nincs rendben, hisz ez megcsalás!
Inkább próbálj meg vele erről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!