Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges ez hogy átnedvesede...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges ez hogy átnedvesedett a farmer?

Figyelt kérdés
Van egy lány barátom aki durva de nem a barátnőm viszont kb mindig simogatjuk egymást furcsa kapcsolat van közöttünk de mindig egymáshoz simulunk és simogatjuk egymást.. szoval vonzodunk egymáshoz.. egyszer azt vettem észre hogy tiszta nedves a puncijánál.. van ilyen hogy ennyire beizgult vagy bepisilt esetleg mondjuk ezt azért nem akarom elhinni de van ilyen?

2015. nov. 12. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Hol ült előtte?

Pl eső után vizesek a padok, stb.

2015. nov. 12. 23:44
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Az én csajomnak mindig nedves a nunija. Bármikor értem hozzá mindig tocsogós volt neki, de a nadrágján még sosem látszott. Szóval szerintem ez valami vicc lesz, vagy épp akkor menzeszelt a csaj és elfelejtett betétet magával vinni.
2015. nov. 12. 23:46
 3/6 opened paradise ***** válasza:
Pedig van olyan.
2015. nov. 12. 23:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha beírod a Gyk-keresőjébe a kulcsszavakat.Akkor itt is találhatsz.

Bizony előfordul.

Ez olyan mint a férfiaknál az előváladék.

Ennek a váladéknak a mennyisége egyénenként változik.

Van akinek egyáltalán nem termelődik (ez a rosszabbik eset).

Valakinek meg túl sok, ez maximum kellemetlen.

A Google keresőbe be írod hogy Skene-mirigy,s talán választ kapsz a kérdésedre.

A témához kapcsolódó link.

[link]

2015. nov. 13. 00:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Van ilyen!
2015. nov. 13. 10:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Felizgult igen. Vannak lányok, akik nagyon nedvesednek. ;) imádom őket
2015. nov. 13. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!