Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira holnap farmer minisort jó lesz pocakos meleg srácnak?
Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 19:55
1/8 anonim válasza:
Ha neked tetszik, persze. Fontos, hogy ne a másik félnek próbálj megfelelni az öltözködéseddel, légy önmagad! :)
2/8 anonim válasza:
Ez attol fugg h jol all-e 😂 14/f/m
3/8 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani, látni kéne. Akár jól is állhat, de az is lehet hogy nem. Linkelj be egy képet ahol rajtad van.
4/8 anonim válasza:
A farmer minishortokat szerintem nyugodtan hagyjuk meg a női nemnek.
19/F M
5/8 anonim válasza:
Egyetértek a négyes válaszolóval, noha láttam már olyan srácot, akinek jól állt a farmer minishort, de csak mert olyan gyönyörűen izmos, formás combjai voltak, hogy azokat kár eltakarni. Szóval ahhoz, hogy ilyet vegyél fel, optimális esetben kétféle dolognak kell jól állnia:
-a gatyónak rajtad
-és a rád néző homokosok farkának.
6/8 anonim válasza:
Ha te jól érzed magad benne, és vagy olyan szerencsés hogy biztonságban érezheted magad benne ott ahol laksz, akkor hajrá.
Ameddig takar annyit mint egy fecske, addig nem közszemérem sértő.
7/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jó ötlet. Szerintem az elég meleges, s nem biztos, hogy akivel találkozol, ezt jó szemmel fogja nézni, bár sose tudni.
8/8 A kérdező kommentje:
De mivel egyedül a combjaim szépek rajtam, azokat kell kipakolnom, mert azokkal tudok hódítani.
2015. aug. 25. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!