Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha az utcán odamennék egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az utcán odamennék egy lányhoz és csak úgy lesmárolnám, akkor mi történne?

Figyelt kérdés
lehetséges hogy a barátnőm lenne mert belémszeretne?

2015. nov. 12. 09:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

8-9-10: Ti normálisak vagytok?

Ti szeretnétek, ha ő odamenne és megcsókolna titeket az utcán?

[link]

Na amilyen érzés lenne nektek ha ő megcsókolna titeket, egy lánynak olyan érzés, ha bármilyen ismeretlen srác megcsókolja csak úgy. Támadás. Zaklatás. Bántás. Rossz érzés. Értitek?

2015. nov. 12. 11:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Ne csináld, öreg. Nézd csak meg a válaszokat. Amilyen szerencséd van tuti kifogsz valamilyen hasonló harcos amazont és egy életre megnyomorít. Aztán még le is csukat. Nem éri meg.
2015. nov. 12. 12:33
 13/22 anonim ***** válasza:

#11:

Honnan tudod, hogy a kérdező nem egy alfa hím? :-D :-D

2015. nov. 12. 12:35
 14/22 anonim ***** válasza:
Azért a nők többsége ezt nem csinálná meg úgysem, maximum elhajtana. Rendőröket meg fölösleges hívni, csak kinevetnének.
2015. nov. 12. 12:56
 15/22 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy lehet az a pasi bármilyen alfahím, szuperhiper jópasi, modell alkat, szépségverseny győztese, teljesen mindegy, de ha velem egy egy férfi bármit megpróbál az akaratom ellenére tenni, attól én megvadulok, pánikba esem, agresszív leszek, undort és fizikai rosszullétet érzek.
2015. nov. 12. 13:04
 16/22 A kérdező kommentje:
Milyen beszámolóra vártok? Én nem irtam olyat hogy ezt meg fogom csinálni, csak kérdeztem mi lenne ha ezt megmerném tenni? De úgyse merném, meg nem is áll szándékomban, kiváncsiságból kérdeztem csak
2015. nov. 12. 13:17
 17/22 anonim ***** válasza:

Pofont kapnál/tökön rúgnak/lefújnak/kiabálnak veled...

Aki nagyon ráér még feljelentést is tehet.

2015. nov. 12. 13:21
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez arra vonatkozik, ha átlagos vagy csúnya vagy. Ha jóképű vagy akkor még vissza is csókolnak és megadják a számukat.
2015. nov. 12. 13:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont. A szórakozóhelyeken nem pont ugyanez megy?! Amelyik kan jól néz ki és pofátlanul magabiztos/nagyképű, annak 2 szót nem kell szólnia, de már dörgöli magát a pitsák farához. Aki meg nem, az tehet bármit..
2015. nov. 12. 13:35
 20/22 anonim ***** válasza:

18-19:

Látszik hogy nem értetek a nőkhöz egyáltalán.

Éjszaka egy szórakozóhelyen ha tényleg egy kívül-belül számomra szuper pasival találkozom, simán lehetséges, hogy 5-10 percen belül csókolózzunk egymással.

De a nappal az teljesen más! Hogyha odajön az utcán hozzám valaki nappal, az viselkedjen normálisan, akár milyen nők számára szuper férfi is.

Ha nappal megszólít egy férfi, akkor maximum ha nagyon tetszik, akkor miután megadtam a számom neki, kezet fogunk a legvégén, de ennyi.

2015. nov. 12. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!