Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mit szólna, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit szólna, ha hirtelen lesmárolnám?

Figyelt kérdés
Már 1-2 hónapja beszélgetünk, úgy veszem észre, nagyon bejövök neki. Még ő szokott rám írni, hogy hiányzok, meg nagyon kedvel, meg velem lenne csak, mással nem. Szerintetek mit szólna ha az első találkozáskor - ha bejönne nekem - lesmárolnám egyszer csak hirtelen?
2015. nov. 11. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ebből nyilvánvalo h csak arra vár h végre meg is tedd majd
2015. nov. 11. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
nem feltétlen kell letámadni. föl lehet azt vezetni finoman, ha olyan a lány. Azt neked kell eldöntened, hogy inkább a letámadás, vagy a finom felvezetéses dolog célszerűbb, de mindenképp tedd meg, az nem kérdés.
2015. nov. 11. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
ez érdekes kérdés... én is gondolkodtam már ilyesmin mostanában, talán hasonló szituban vagyunk... szerintem az lehet egy megoldás, ha akár viccesen, poénosan de szóba kerül ez, hogy hogyan is tennétek... pl. nyilván nem fogtok lekezelni meg névvel bemutatkozni meg ilyesmi :D szerintem így viccesen lehet erre célzást tenni h melyikőtök mit gondol erről és aztán okosabb leszel ;)
2015. nov. 11. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát azért ne olyan nagyon hirtelen, első pillanatban elég sokkoló tud lenni, függetlenül attól mennyire jössz be az illetőnek
2015. nov. 11. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Célszerűbb a "felvezetéses" módszer.

Vagy kivársz egy alkalmas pillanatot, és egy hosszabb szájra puszival kezdesz.

A letámadós hirtelen nyelv átdugásos akció, lehet hogy megijesztené.

2015. nov. 12. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!