Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vibrátor, hirtelen fájdalom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vibrátor, hirtelen fájdalom?

Figyelt kérdés

Az előbb a barátnőmnek használtam a vibrátort, de hirtelen mélyebbre tolhattam, mert elkezdett sírni, zokogni, úgy 5 percig. Most kicsit jobban van, de félünk, hogy mi lehetett? Ugye nem lehet meddő emiatt??

F

2015. szept. 8. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Vibrátort, csak lassn szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy tologass puncikába!És síkosítót használjatok!
2015. szept. 8. 21:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, de választ kérek a kérdésemre!
2015. szept. 8. 21:17
 3/10 RRR ***** válasza:
100%

lehet,hogy a méhszáját meggyepáltad a nagy tudásoddal

menjen el a nődokijához egy kontrollra

2015. szept. 8. 21:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Te biztos nagyon nagyágyú lehetsz trip ER, soha nem hibáztál még semmiben. Mit is vártam az ilyen idiótáktól, talán normális válaszokat??
2015. szept. 8. 21:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Már több hónapja használjuk, és még soha nem volt ilyen probléma. Nem értem, minek csinálják ilyen hosszúra ezt a szart!
2015. szept. 8. 21:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Közben utánanéztünk, ettől nem lehet meddő!
2015. szept. 8. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Meddo nem lehet.

Ovatosan kell vele banni. Sirni valoszini a fajdalomtol.

2015. szept. 8. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

És ilyenek szexelnek...

A válasz az, hogy túl mélyre hatoltál vele. Ott legbelül a méhszáj van, amit ha inger ér, fájdalmat okozhat, ez történt a te esetedben is. Hosszú farokkal is ezért kell vigyázni. Ha nem múlik a fájdalma, akkor menjetek el nőgyógyászhoz, és vizsgáltassátok ki.

2015. szept. 8. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Ahogy már többen írták, nagyon valószínű, hogy az fájt neki, hogy méhszáját erősen megnyomtad vele. Ezzel szeretkezés közben is lehet fájdalmat, rosszabb esetben vérzéssel járó sérülést okozni, mivel az egy érzékeny, vérbő terület.

"Nem értem, minek csinálják ilyen hosszúra ezt a szart!"

Nem úgy lettek kitalálva, hogy koppanásig feltolja valaki, és nem is úgy, hogy mindössze pár centi maradjon kívül, hanem akkora rész, hogy könnyebb legyen stabilan megfogni és mozgatni (ha belegondolsz, egy nőnek nyilván nem úgy esik kézre, mint neked egy más pozícióból).

Attól meg ne idegeskedjetek, hogy ennek meddőség lehet a következménye, de ha netalán pár cseppnél több vérzést tapasztal, vagy nem múlik el a fájdalma, vagy bármi más panasza van, akkor jobb lenne, ha elmenne orvoshoz, ha kell, akkor sürgősségi ügyeletre.

2015. szept. 8. 22:17
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Szerencsére egyáltalán nem vérzett neki! Ma még érzi, hogy fáj, de már nem annyira, mint tegnap!

Egyébként tudom, hogy nem szabad túl mélyre feltolni, egy véletlen mozdulat következménye lett ez. Soha többet nem csinálok ilyet!

2015. szept. 9. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!