Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk mennyivel érzik előre, hogy el fognak élvezni?
általában érzed, ez nem 1 szint, hanem 10. És érzed, hogy amikor 7-8nál vagy akkor nagyon le kell lassítanod.
Bár már nálam előfordult, hogy 5-ből hirtelen felmentem 10-re, mert párom olyat csinált ami WOW volt.
Általában olyan 2-3 perccel előtte már érzem, hogy ha már alakul a dolog. Ha már úgy vagyunk vele, hogy befejezzük, párom is elment már vagy látom, hogy már nagyon ott van, akkor folytatom abban a tempóban. Ha még nem, akkor kicsit visszaveszek vagy ha már nagyon ott vagyok, akkor addig egy kicsit máshogy kényeztetem.
Mármint mi milyen érzés? A férfi orgazmus? Vagy az, mikor érezzük, hogy már alakul? Vagy mikor visszatartjuk?
Kb 5- 10 másodperccel előtte.
33F
Néhány másodperccel előtte (nem sok, lényegében éppen előtte). Csak pont előtte megszakítani nem túl kellemes :D Vagy nehéz. (legalábbis szerintem)
Leírni az érzést nem nagyon lehet. Fantasztikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!