Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milfek, olyan gyönyörű vagy és azok a szemek. Itt megcsókollak. Örülnétek?
Az imádom a milfeket felhasználó menetrendszerű baromságát láthattuk.
Fiam, te ostobább vagy mint a cipőm talpa :D
Nem azért, én 26 vagyok, bőven érdekelnek a nálam idősebbek is. Azért 50 alatt, de a milf kategória...
De ilyet egy értelmes, felnőtt, érett nőnek hogy mernék így mondani?
Ezzel a szöveggel le égetném magam rendesen.
Szerintem sokkal nehezebb megkapni egy nőt, mint egy betanult szöveg elmondása. ott helyben kell kitalálni, jobban mondva megfogalmazni, miért akarom őt, és miért akarjon ő engem.
Buliban 15-20 köztieknél még ezzel is be tudsz vágódni:
Te, én, wc, most.
" Imádom a Milfeket" Azt hiszem nem érdemled ki soha a milfeket...
Hármas kimondta a frankót.
Kedves kérdező.
Tudod, hogy lehetséges az, hogy a húszas évem közepétől a harmincas végéig sikerrel próbáltam fel, jó pár 10-20 évvel idősebb nőt (és nem csak egyszer)?
Hát úgy, hogy nem valami alfajnak tartottam ezeket a nőket, mert ezzel a megnevezéssel beskatulyázod őket egy általad elképzeld sztereotípiába, hanem partnernek, igazi nőnek, és komolyan vettem őket.
Te csak álmodsz arról amit én eddig megkaptam. Ha nem változtatsz, minden csak álom marad. Ha képes vagy változni és fejlődni, még akár össze is jöhet. Rajtad múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!