Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom bármit eszik akkor is vagy enyhén keserű a spermája íze de legtöbbször nagyon. Mit tehetek hogy ez megváltozzon?
Figyelt kérdés
Huszonéves, sportolni szokott, nem dohányzik.2015. nov. 9. 21:28
2/7 anonim válasza:
gondolom fehérjadúsan táplálkozika sport miatt. A szénhidráttol édesebb lesz a sperma. Sokan az ananászlére esküdnek :)
3/7 A kérdező kommentje:
Nem iszik.
Az ananászlè segíthet akkor? Én csak ezt a Cappy-set ismerem. Van jobb?
2015. nov. 9. 21:31
5/7 anonim válasza:
100os ananászlé aktus előtt egy órával kb
6/7 anonim válasza:
az enyém édes, adok nelőle de neked kell lefejned
keress rá gogléba hogy a sperma ize javitható
nekem bevált
7/7 anonim válasza:
Az enyém is eléggé keserű a párom állítása szerint mivel én is nagyon sok fehérjét eszem és nem szeretem az édes dolgokat.
Ő úgy oldja meg ezt, hogy mikor épp elélvezek akkor jó mélyen bekapja és egyből le is nyeli. Így nem érez szinte semmi ízt belőle. Sosem kértem hogy ezt csinálja, magától teszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!