Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, ha a nő mellbimbója rendkívül kellemetlen, keserű ízt ad izgatás során?
A barátnőm mellbimbóját izgatva erős, kellemetlen ízt érzek a számban, mely egyértelműen a mellből jön. Ez nem izzadság, annál sokkal kellemetlenebb és keserűbb is az íz, ami fürdés alatt, vagy azt követően is tapasztalható, tehát nem higiéniai okokra visszavezethető. Az íz sokáig megmarad a számban, csókolózáskor nagyon kellemetlen és minden téren lohasztó. Mi lehet az oka? Ő már a második lány, akinél ezt tapasztaltam.
Bízom benne, hogy komoly hozzászólások/vélemények is érkeznek, nagyon sokat segítene.
Mellbimbónak nincs íze :D
Terhes nőknek nyalogatod a bimbóját?? Nekik a tej okozhatja.
Én nő vagyok,de ilyenről nem hallottam és egy férfi sem panaszkodott az ismeretségi körömben,hogy a nőknek rossz ízű mellbimbója.
Elég érdekes.
Nem a te szád büdös? :D
szia! Utánanéztem, mert még nem hallottam ilyenről. Sok helyen olvastam, hogy betegség állhat a háttérben, és javasolt szakember felkeresése. Persze lehet, hogy nem az, de biztos ami biztos.
Itt van pl. egy cikk:
Köszönöm, zöld mancsok mentek.
Különösen a link volt hasznos.
Mind a két nő esetében sportos, vékony alkatról beszélünk alapvetően kis mellekről. A kellemetlen ízű, nagyon kis mennyiségben jelen lévő váladék a mellből mind a 2 esetben tapasztalható volt.
Túl sok konkrétumot most sem tudok, de bármi is all a háttérben, nagyon kellemetlen tünet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!