Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok orálnál a pasié az elsőbbség vagy szeretitek ti kezdeni? Írjatok életkort is.
Figyelt kérdés
Beszélhetünk privátban is.2015. szept. 26. 06:24
1/12 anonim válasza:
En szeretem kezdeni de a baratom neha nem engedi, mert most "en elvezkedek"
2/12 anonim válasza:
Aki előbb rátér a lényegre :P
4/12 anonim válasza:
általában én kezdem a pasiknak
és akkor nagyobb eséllyel csinálják nekem :bb
5/12 anonim válasza:
Szeretem én kezdeni, mert akkor az én számban áll fel. ;)
29/N
6/12 Linó03 válasza:
Én szoktam kezdeni, mert azzal felizgatom, és én is felizgulok rá. A másik ok pedig, hogy nyilván utána ő csinálja, de utána megint én, mert ő többször is bírja, én csak több idő elteltével.
7/12 anonim válasza:
Én jobban szeretem ha előbb engem kényeztetnek, aztán én és utána egyből szex.
F
8/12 anonim válasza:
én úgy szeretem, ha én kezdem a páromnak, mert attól nagyon be tudok indulni. És valamiért van egy olyan hülye berögződésem, hogy akkor érzem, jól magam, ha mikor rám kerül a sor akkor már nedves vagyok. Valamiért az van bennem, hogy ha nem, akkor olyan, mintha nem is lenne kedvem az egészhez. Tudom, hogy ez ilyen formában baromság, de ez van.
9/12 anonim válasza:
Előttem válaszolónak írom. Nekem is sokkal jobb úgy, ha én nedves vagyok már amikor rá kerül a sor :)
10/12 anonim válasza:
#9-es vagyok. Elírtam azt szeretem, ha amire rám kerül a sor, addigra már nedves vagyok.
Off: Nem keresek pasit! :D Van már Szerelmem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!