Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az oka, hogy felesége...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy feleségem már nem kezdeményez intimitást?

Figyelt kérdés

11 év házasság után jó ideje egyáltalán nem kezdeményező, pedig régebben nagyon az volt. Manapság, ha én kezdeményezek, akkor benne van, de akkor is eléggé passzív. Szinte érzem, hogy azt kívánja, legyen hamar túl rajta. Nagyon kiábrándító! Tulajdonképp, már nincs is kedvem hozzá. Mondhatom, leszoktatott a szexről. :-(

Ha kérdezem, nincs válasza, csak annyi, szeret, és akar. De mindezt nem érezteti fizikailag. A szavai ez miatt nagyon üresek. :-(

2015. nov. 9. 10:31
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
44/45 évesek vagyunk
2015. nov. 9. 10:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Megrakják a tüzet, mégis elaluszik..
2015. nov. 9. 11:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem már rég más dugja.
2015. nov. 9. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:

kedves utolso! nem feltetlenul ez a baj. kerdezted kedves kerdezo miert van igy? lehet csokkent v. elhagyta a libidoja. vagyis nem kivanja a szexet. ez sokmindentol lehet gyerekek,stressz v.barmi. ujra probalj vele beszelni. ha tenyleg szeret meg fellangolhat. elolrol kell kezdeni az ismerkedest. hivd randira. kettesben menyjetek el valahova. kedveskedj neki

es a legfontosabb legy turelmes.

2015. nov. 9. 15:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetnéd az enyémet is. Akkor én is kifaggatom a tiédet. 58/F
2015. nov. 9. 18:43
 6/11 anonim válasza:
A hormonok is lehet oka. Ilyenkor már a változó korba lépnek az emberek és a hormonszint csökken, de lehet stressz is. Vitaminok és változatosság. Utazzatok el ketten valahova.
2015. nov. 10. 08:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
40 fölött sok nő inkább unokázna, mint hancúrozna. Volt olyan szeretőm, akit 42 évesen ért utol a kapuzárás. A feleségemnek 52 évesen kezdődött, szerencsére egyelőre még csak csökkent a libidó, nem szűnt meg.
2015. nov. 10. 13:15
 8/11 A kérdező kommentje:

Kösz az eddigi hozzászólásokat!

A legnagyobb problémám, hogy a nő, akivel eddig mindig mindent meglehetett beszélni egy szó választ sem ad a kérdéseimre. Az intimitás számunkra eddig soha nem volt tabu téma. Manapság viszont teljesen egyoldalú. Én újra és újra próbálkozom változtatni a dolgon, de őt még a lehetséges megoldások sem érdeklik. :-( Egészségügyi diplomával rendelkezik, mégsem akar szakorvoshoz menni, de a tanácsadást, párterápiát is elutasítja.

3-as! Ha más dugná, akkor legalább fogalmam lenne mi történik.

4-es! Az újra randizáson már túl vagyunk, az udvarláson is. Próbálkoztam a házimunka, ház körüli tennivalók jelentős részét levenni a válláról, de az sem segített. (Utóbbival egy valamit értem el, magamat jól leterheltem. Tüntetőleg abbahagytam, az sem érdekelte.)

5-ös! Ha néhány napra asszonyt cserélnénk, úgy érzem az sem segítene, csöbörből-vederbe... :-)

2015. nov. 10. 14:32
 9/11 anonim ***** válasza:

8:

a házimunka átvállalásával lehet h bakot lőttél:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

2015. nov. 10. 15:37
 10/11 A kérdező kommentje:

9

Meglehet, igazad van!

Bár sok barátom, rokonom van egyedül pedig ők nem házias típusok.

Úgy tapasztalom, a harminc felettiek, de még inkább a negyven felettiek nehezen találnak maguk mellé társat. Egyik fele mindig is szingli volt, másik pedig azzá lett válás miatt.

Az ember úgy hinné, akinek van egy becsületes, rendes, netán házias és családszerető párja, az tíz körömmel ragaszkodik hozzá, és megtesz mindent a jó viszony miatt. De sajnos nem így van! :-( Buták az emberek, amijük megvan, azt nem féltik, nem becsülik. Csak akkor érzik hiányát, amikor már nincs meg. :-(

Egyik nálam időseb barátom, aki sajnos már ne él, mondogatta: "Felcsípni, meghódítani a másikat nem könnyű, de megtartani azaz igazán nehéz!"

2015. nov. 10. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!