Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a véleményetek egy olyan férfiról, aki senkinél sem kezdeményez?
Figyelt kérdés
Ilyen vagyok. Nem arról van szó, hogy nem merek kezdeményezni, hanem egész egyszerűen nem vagyok rá hajlandó. Ha egy nőnek kellek, kezdeményezzen ő, mert én nem fogok. Elégedett vagyok magammal mind külsőleg, mind belsőleg, nagyon büszke vagyok, így vannak is akik kezdeményeznek(igaz nem túl sokan) eddig összesen csak 3 lánnyal volt kapcsolatom, ők tetszettek azok közül, akik kezdeményeztek nálam. A helyzet az, h nem vagyok társfüggő, remekül elvagyok egyedül is, és baromi energiatakarékos vagyok, nincs kedvem bizonytalan dolgokba energiát fektetni, inkább várom, hogy a sült galamb a számba repüljön.2015. nov. 8. 23:27
2/16 A kérdező kommentje:
23
2015. nov. 8. 23:33
3/16 anonim válasza:
Tudod, én nőként kezdeményezek annál, aki érdekel annyira, feltéve, ha mutat valami érdeklődést is felém. Aki levegőnek néz, annál elkönyvelem, hogy nem is érdekelném.
4/16 anonim válasza:
Semmi. Ha egy fikarcnyi jelét nem látom az érdeklődésnek, akkor nem fogok kezdeményezni. Ettől a ponttól pedig nem foglalkozom többet az illetővel.
Az viszont biztos, hogy ha valamilyen oknál fogva mégis kezdeményezek és ismerkedünk, akkor a nárcisztikus jellemed pillanatok alatt előjön és kiábrándít. Ez lenne a véleményem. Taszító.
5/16 anonim válasza:
Semmi probléma nincs ezzel. Én is férfi vagyok, és körülbelül ugyanilyen, mint te. Én közelengedem magamhoz azt, akit kicsit is érdeklek, aztán a kommunikációból majd kiderül, hogy lesz-e valami, vagy sem. Sosem szerettem nymulni nőkre, általában engem szedtek fel a nők. Nincs ezzel semmi baj, jobb, mint egy tenyérbemászó stílust felvenni.
6/16 anonim válasza:
Nem tudom én olyannal aki soha semmit nem kezdeményez nem lennék együtt. Úgy jön Le a dolog,hogy én nem érdeklem õt.
7/16 A kérdező kommentje:
Ez amúgy érdekes, hogy itt többen írják, h ez taszítja őket. Mert a való életben a legtöbb lány pont azért bír engem, mert nem nyomulok úgy rájuk, nem lógok a nyakukon folyton mint a többi pali.
2015. nov. 8. 23:44
8/16 anonim válasza:
Nem is kell nyomulni, de az igenis kell, hogy lássam a másikon az érdeklődést, a figyelmet, pl. hogy megnéz, utánam fordul, mosolyog, ha találkozunk, odafigyel rám, apróságok.
9/16 anonim válasza:
DE te nem nemnyomulsz, hanem nem csinálsz semmit.. Van különbség. Illetve igen, ez lehet pozitív, de az alapvető hozzáállásod nem az, és ez valószínű az élet többi területén is megnyilvánul, ami nekem személy szerint nem szimpatikus.
10/16 anonim válasza:
Ti nők, nagyon érzékenyek vagytok mindenre...:) Miért lenne gáz az, ha nem liheg a nyakatokban egy férfi? Ez még nem zárja ki azt, hogy ne nyilvánítaná ki felétek tettekkel, szavakkal, hogy vonzódik hozzátok. Nem értem mi ez a negatív gondolkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!