Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a véleményetek egy olyan férfiról, aki senkinél sem kezdeményez?
Próbálom megfejteni a rejtélyt, hogy ha "remekül elvagy egyedül is", és még olyan nőnél sem vagy "hajlandó" kezdeményezni, aki tetszik neked, akkor az a kérdés vajon miért foglalkoztat, hogy vadidegen lányok mit gondolnak az ilyen férfiakról?
Ha neked tényleg bevált ez a taktika, és a megfelelő "sült galambok" repülnek a szádba, akkor van annak bármi jelentősége, hogy mások mit gondolnak?
Női válaszok:
"Nem is kell nyomulni, de az igenis kell, hogy lássam a másikon az érdeklődést, a figyelmet, pl. hogy megnéz, utánam fordul, mosolyog, ha találkozunk, odafigyel rám, apróságok."
"Nem tudom én olyannal aki soha semmit nem kezdeményez nem lennék együtt."
"Ha egy fikarcnyi jelét nem látom az érdeklődésnek, akkor nem fogok kezdeményezni."
"Aki levegőnek néz, annál elkönyvelem, hogy nem is érdekelném."
Férfi logikával levont következtetés:
"Ti nők, nagyon érzékenyek vagytok mindenre...:) Miért lenne gáz az, ha nem liheg a nyakatokban egy férfi?"
Lehet, hogy én siklottam át az olyan hozzászólásokon, amikben a "nyakukban lihegést" hiányolták volna? :-)
Kérdező, ahogy érzed, de mit érdekel idegenek véleménye, ha úgyis megkapod, amit akarsz?
Én kezdeményezek, de csak ha látom a jelét, hogy van reális esélyem pozitív visszacsatolásra. Pl. most is van egy pasi, akihez szeretnék közelebb kerülni, semleges közegből ismerem, így eleinte nem is volt opció, hogy mi összejöjjünk. Aztán úgy alakult, hogy egyre jobban megismertük egymást, egyre szimpatikusabbá váltunk egymásnak. Viszont nem olyan egyszerű az ügy, nem részletezem, ha nem bánod, viszont pont ezért lassabban alakulnak a dolgaink. De ő, annak ellenére, hogy nem kezdeményez direktben, és nem liheg a nyakamon, úgy viselkedik velem, hogy látom értelmét annak, hogy növeljem kettőnk esélyeit, és előbb-utóbb őt is direktebb lépésre bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!