Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mi a véleményetek egy olyan férfiról, aki senkinél sem kezdeményez?

Figyelt kérdés
Ilyen vagyok. Nem arról van szó, hogy nem merek kezdeményezni, hanem egész egyszerűen nem vagyok rá hajlandó. Ha egy nőnek kellek, kezdeményezzen ő, mert én nem fogok. Elégedett vagyok magammal mind külsőleg, mind belsőleg, nagyon büszke vagyok, így vannak is akik kezdeményeznek(igaz nem túl sokan) eddig összesen csak 3 lánnyal volt kapcsolatom, ők tetszettek azok közül, akik kezdeményeztek nálam. A helyzet az, h nem vagyok társfüggő, remekül elvagyok egyedül is, és baromi energiatakarékos vagyok, nincs kedvem bizonytalan dolgokba energiát fektetni, inkább várom, hogy a sült galamb a számba repüljön.

2015. nov. 8. 23:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Próbálom megfejteni a rejtélyt, hogy ha "remekül elvagy egyedül is", és még olyan nőnél sem vagy "hajlandó" kezdeményezni, aki tetszik neked, akkor az a kérdés vajon miért foglalkoztat, hogy vadidegen lányok mit gondolnak az ilyen férfiakról?

Ha neked tényleg bevált ez a taktika, és a megfelelő "sült galambok" repülnek a szádba, akkor van annak bármi jelentősége, hogy mások mit gondolnak?

2015. nov. 9. 00:00
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Női válaszok:

"Nem is kell nyomulni, de az igenis kell, hogy lássam a másikon az érdeklődést, a figyelmet, pl. hogy megnéz, utánam fordul, mosolyog, ha találkozunk, odafigyel rám, apróságok."

"Nem tudom én olyannal aki soha semmit nem kezdeményez nem lennék együtt."

"Ha egy fikarcnyi jelét nem látom az érdeklődésnek, akkor nem fogok kezdeményezni."

"Aki levegőnek néz, annál elkönyvelem, hogy nem is érdekelném."

Férfi logikával levont következtetés:

"Ti nők, nagyon érzékenyek vagytok mindenre...:) Miért lenne gáz az, ha nem liheg a nyakatokban egy férfi?"

Lehet, hogy én siklottam át az olyan hozzászólásokon, amikben a "nyakukban lihegést" hiányolták volna? :-)

2015. nov. 9. 00:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy baromi arrogáns lehet és nem lenne szimpatikus.
2015. nov. 9. 04:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Én sem kezdeményezek senkinél sem. Mivel tudom hogy semmi esélyem, ezért nem is próbálkozom. Különösen olyan csajoknál igaz, akik nagyon tetszenek. Azokat messze elkerülöm!
2015. nov. 9. 09:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát, én meg pont azért nem kezdeményezek, mert tudom, hogy bejövök a legtöbb csajnak, és úgyis van olyan, aki majd kezdeményez nálam.
2015. nov. 9. 10:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, ahogy érzed, de mit érdekel idegenek véleménye, ha úgyis megkapod, amit akarsz?

Én kezdeményezek, de csak ha látom a jelét, hogy van reális esélyem pozitív visszacsatolásra. Pl. most is van egy pasi, akihez szeretnék közelebb kerülni, semleges közegből ismerem, így eleinte nem is volt opció, hogy mi összejöjjünk. Aztán úgy alakult, hogy egyre jobban megismertük egymást, egyre szimpatikusabbá váltunk egymásnak. Viszont nem olyan egyszerű az ügy, nem részletezem, ha nem bánod, viszont pont ezért lassabban alakulnak a dolgaink. De ő, annak ellenére, hogy nem kezdeményez direktben, és nem liheg a nyakamon, úgy viselkedik velem, hogy látom értelmét annak, hogy növeljem kettőnk esélyeit, és előbb-utóbb őt is direktebb lépésre bírom.

2015. nov. 9. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!