Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ha napközben kezdeménye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ha napközben kezdeményez a párotok?

Figyelt kérdés

Szóval ilyenkor ugye előtte nincs fürdés, zuhany stb.

Sokan ragaszkodnak szex előtt ehhez. Ti hogy vagytok vele?

2015. szept. 16. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
nekem volt olyan hogy haza értem ő már itthon volt és felkapott és bevitt, hogy gyere asszony :D :D
2015. szept. 16. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki be van indulva, nem azzal foglalkozik, hogy volt-e fürdés vagy se.
2015. szept. 16. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Általában tisztálkodunk szex előtt, de nem ragaszkodunk hozzá, van, hogy spontán esünk egymásnak.
2015. szept. 16. 19:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Amikor a pasim kezdeményez, azt először csókkal jelzi utána felkap letesz az ágyra és mehet a szex :)
2015. szept. 16. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor max nincs orális :D de dugni lehet.
2015. szept. 16. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sokkal jobban szeretem ha csak úgy spontán jön, és nem "készülünk fel rá" előtte. Ha teljesen be vagyunk indulva akkor nem fognak érdekelni az ilyen apróságok. Inkább utána zuhanyzunk szívesen együtt.
2015. szept. 16. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi ilyen apróságokkal nem szoktunk foglalkozni :9
2015. szept. 17. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!