Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik a jobb érzés? A szex vagy a sz*pás?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok. Tudom hogy nem lehet összehasonlítani mert mindkettő jó (ha ügyes a lány), de úgy összességében ha egy picit is de melyiket szeretitek jobban? és miért?
Vagy ha nem tudtok választani, akkor miért? Miben különbözik a két érzés?
Az én véleményem az ha a nő igazán élvezi a sz*pást,sokkal jobb bármely szexnél!!!Nincs az a finom száj amit még 1 szer nem muszáj. Természetesen nem azért mert csak a nő csinálja maga az élvezet sokkal jobb
2015. nov. 10. 15:40
22/25 anonim válasza:
Itt meglehet azt is osztani. Hogy ki szopik jobban egy làny vagy assyony vagy egy férfi mert ez is volt hogy a férfiak jobban szopnak mert tudjak mi az ami jo egy férfinak ezt egy homokos férfi mondta egyszer hogy próbáljam ki előbb mielőtt negatív véleményt mondok olyasmiről amit nem tudok.... Hat meg várat a dolog magára mert nekem jobban bejön ha egy lány spanglizni mint egy haver leszopnak ki tudja emberek vagyunk
2015. nov. 17. 08:54
23/25 just a rocker válasza:
Az van hogy meleg vagyok, és a párommal 9hónapja együtt vagyok. Konkrétan minden volt már, és az utolsó kommentelő miatt irok :D egyet biztosra tudok: egy férfi tudja csak hogy mi esik jól a másik férfinak! És hogy egy döngetés vagy egy torkozós szopás a jobb? Mindegyik más. Mindig másra vágyik az ember ezért máshogyan is viselkedik tevékenységenként.. Huncut, vad, szemtelen, vagy érzéki. :D én azt szeretem amikor térdepel előttem és a szemembe néz :o nagyon vizuális vagyok, plusz passziv is ezert nem ertem miert szeretem legjobban ha ő az alávetett a szopásban :D ez van
Tehat: melytorkozas+ szemkontaktus
2016. júl. 14. 21:38
24/25 anonim válasza:
Velem meg az a helyzet, hogy egyáltalán nem vagyok homoszexuális, de én is vizuális típus vagyok és ezt nem este elalvás előtt kellett volna olvasnom, mert valami olyasmit álmodtam, hogy egy lánnyal egy fesztivál este távolabb a csendes balaton partján beszélgettünk majd ölelkeztünk és simogatva felülről becsúsztam a mellkasához is, és vhogy onnantól az egész egy pasi volt, akinek mint kiderült rövid haja, lapos izmos "melle" és testalkata van :P rögtön el is szállt az ihletem
2016. júl. 15. 13:15
25/25 Erdei Márton Zsolt válasza:
Mindkettő jó de egy szopas tól sokkal intenzivebb qz orgazmus, mikor a szájába spriccel az ember és a nő is beindul ettől. Szerencsès vagyok, feleségem akkor is imadja csinálni ha neki megvan.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!