Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik a jobb érzés? A szex vagy a sz*pás?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok. Tudom hogy nem lehet összehasonlítani mert mindkettő jó (ha ügyes a lány), de úgy összességében ha egy picit is de melyiket szeretitek jobban? és miért?
Vagy ha nem tudtok választani, akkor miért? Miben különbözik a két érzés?
20/L
2015. nov. 9. 00:52
11/25 anonim válasza:
Szerintem mindkettő nagyon jó. Ha fáradt azember és kicsit lusta, egy jó szopatás jól tudja zárni a napot, de egy finom vagy éppen durva dugás is nagyon jó érzés. :)
33F
12/25 anonim válasza:
Én személy szerint (ha csak kicsivel is) jobban szeretem a szopatást, de csak akkor ha a csajon látszik, hogy élvezi, és nem zavarja ha nézem közben. Nagyon "vizuális" típus vagyok, imádom nézni ahogy csinálja nekem, lassabban-gyorsabban, stb. Ha közben a szemembe néz, és huncutul elmosolyodik, akkor meg végem :) Viszont ha szégyellős (pl. megkér, hogy ne nézzem közben) vagy látszik, hogy nem élvezi, akkor inkább a szex. De olyan is van, ahogy az egyik előttem szóló írta, hogy az ember csak egy kiadós döngetésre vágyik...
13/25 anonim válasza:
Egyiket sem hagynám ki a másik kedvéért, szerencsére nem is kell. Úgy szoktuk csinálni, hogy az elején van egy kis nyali-fali, aztán egy vad dugás, a befejezés meg szopás, szájba élvezéssel. Nekünk így jó, így komplett.
14/25 anonim válasza:
örök vita marad mint az android vs ios, ps vs xbox...
15/25 anonim válasza:
Utalom ha szopnak a szex az igazi
16/25 anonim válasza:
Én személy szerint a szopatást jobban szeretem. Ha találnék olyan csajt, reggeltől estig szopatnám a száját. :)
17/25 anonim válasza:
szex gumival<szopás<szex gumi nélkül<mélytorkos szopás
18/25 anonim válasza:
Én megkérdeztem barátomat és a szopást mondta,hogy ő azt jobban élvezi.
19/25 anonim válasza:
Nehéz a választás, ha nagyon jól szop a nő. De mégis a szex mellett tenném le a voksmat. Jó kis forró, szűk, tocsogós sikamlós hüvely...ahw, sokkal inkább ez. Persze óvszer nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!