Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves fiú 16 éves lánnyal, nagyon gáz?
Figyelt kérdés
összejöttek :O2015. nov. 8. 23:47
11/18 anonim válasza:
szerintem nem gáz, de nem biztos, hogy hosszútávra gondolják...
22F
12/18 anonim válasza:
andy vajna es a csaja, na az gaz...
de hat a szerelemnek nem lehet parancsolni... :))))))
ja meg a penznek sem.
13/18 anonim válasza:
14 fölött a csajok már golyóérettek. Szabad a vadászat rájuk. :) És még mindig egészségesebb egy 16 és egy 23 éves pár, mint egy 18 és mondjuk 50 éves.
16/18 anonim válasza:
Én 25 vagyok,de ha találnék olyan 16 éves lányt, akivel eltudnám képzelni, akkor mindenképp megpróbálnám.
17/18 anonim válasza:
Teljesen. A párom most tölti lassan a 23. életévét, én 16 éves vagyok. Hihetetlen boldogok vagyunk együtt teljes mértékben megértjük, támogatjuk egymást. Rengeteget beszélünk. Igazából mondhatom azt h nálunk lakik. Párszor átbeszéltük már ezt a témát is, és azt mondta, hogy őt nem érdekli, hogy ki mit gondol, ha boldogabbá teszem mint eddig akárki tette. Ő és az én családom is mindenben mellettünk áll. Igaz eleinte tartottak a szülők a nagy korkülönbség miatt. De rájöttek, hogy csak akkor lehet észrevenni a korkülönbséget ha akarjuk. Hozzáteszem párom rendőrségen dolgozik, mellette maszekol, okos és tájékozott férfi. Szóval ha a lány elég érett a fiúhoz, működik a kémia és tudnak, mernek beszélgetni mindenről akkor sok sikert nekik. 16/L
18/18 anonim válasza:
Bla bla utolsó. Csak a szokásos: Te érettebb vagy a korodnál. Valójában a srác egy vesztes mert nem tud a saját korosztályában nőt szerezni. Nőt mert te még kislány vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!