Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hölgyek van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek van olyan köztetek aki nem csak viszonzásul csinálja a partnerének az orális szexet de élvezi is azt? Akár alkalmi kapcsolatban, akár párkapcsolatban? 22F

Figyelt kérdés

2015. nov. 8. 17:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én sohasem azért csinálom, mert viszonzást várnék érte. Szeretem, ha eldobja az agyát tőlem :D

Amúgy eddig mindig volt érte viszonzás is, amit szívesen vettem :)

22L

2015. nov. 9. 08:51
 12/18 anonim ***** válasza:
en azert csinalom mert elvezem. nem a parom kedveert es nem azert mert viszonzast varok erte. imadom a szamban es igen eltudok elvezni szo.as kozben annyira elvezem. ha nem igy lenne nem is szo..k. 40 n
2015. nov. 9. 15:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is imádom egyszerűen a barátomnak csinálni. Engem nagyon fel is izgat, és sokszor van hogy reggel azzal ébresztem, vagy csak úgy spontán neki "esek" akárt naponta többször is . Ritka az a nap amikor ez kimarad :D

Persze ő is ugyanennyire szereti viszonozni :)

Én nagyon szeretem és kívánom a barátomat, lehet hogy ez is az oka, de én egyszerűen imádom. Ha nem lenne kapcsolatom kizártnak tartom hogy így élvezzem anélkül is, úgyhogy ez kell nekem hozzá

2015. nov. 11. 12:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem látni a párom arcán az örömöt, mikor a lábai közt játszadozok vele :9 Megéri és engem is nagyon izgat mint a látvány, mint az, hogy én irányítom hogy neki mennyire jó, mit érez, vagy éppen mikor, hova mehet el :)

Szóval igen, nagyon szeretem az orált adni! :)

18/L

2015. nov. 16. 20:54
 15/18 anonim ***** válasza:
3%
Mèg jo hogy úgy volt fogalmazva hogy Lànyok hölgyek ! Igy a sok köcsög nem paràznàlkodâst bele hogy azok is szeretnek oràlissan kielègiteni masik köcsögöt... Remèllem ha több iszlàmitàsàval menekült fog bejönni Európába akkor azok behozzâk a nàllunk levő törvènyt hogy a köcsögöket tiltani kell! Ennyi haszon lessz belöllük mert akkor nem lessz lopàs mert levàgjàk a kezet amelyikkel lopott ès buzeransok sem lesznek mert azokat is leirjàk! Vège a jó lètnek kis köcsögök! Annak idejèn Hitler is irtotta őket ....de ma divat lett köcsög ék lenni, màr aki divatozik....
2015. nov. 20. 16:34
 16/18 anonim válasza:
Parkapcsolatban ez egyreszt isteni erzes hogy annak akit szeretsz annak oromot szerzel, masreszt szerintem ez baromi izgato dolog annak is aki csinalja. Szoval en nem csak viszonzasul csinalom.
2015. dec. 30. 21:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezek szerint akkor TE 14 és szeretsz szopni! Ez jo amikor a kereslet találkozik a kinálattal ha pontossan akarok fogalmazni. Egészségedre mert nincs annâl egészségesebb Ming amikor az ondô a Sok protein és vitaminokkal egy fejlödésében levö tizenhatan nyolc éves lâny szájába landol amit lassu kortyolgatás után a szervezete kerül hogy feldolgozza a vitaminokat! A jo Isten tarts a meg a jó szokásodat! Egészségedre!
2015. dec. 31. 01:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Baràtnőt keresek aki ilyen. SZ.SZ.B.
2022. ápr. 2. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!