Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy adott napon haza "kell" kisérjem. Szerintem nem vagyok neki közömbös. Folyt. Lent?
Figyelt kérdés
Szóval, ha úgy alakul a történet ahogy szeretném, akkor is 25% az esély rá, hogy azt mondja, hogy "épp megvan neki".
Olyankor milyen "testi kontaktust lehet csinálni"? Megmasszírozzam a hátát :-)))))
Vagy mit lehet olyankor amit ezeken a napokon is elfogad egy lány?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
2015. nov. 6. 21:30
1/5 anonim válasza:
A legelső fő mondatot kifejtenéd? Adott napon? Kell?
2/5 anonim válasza:
Minden nőnél más, hogy ilyenkor mit igényel.
3/5 anonim válasza:
azért kérdeztem, mert ha úgy érted az "adott napon kell"-et, hogy meg van előre beszélve esetleg, hogy mikor, ebben az esetben bőven 25% alatt számolj a mensivel.
4/5 A kérdező kommentje:
Adott nap azt jelenti, külső körülmények határozzák meg ezt a napot. Vagyis ha a lány is esetleg számolna arra hogy akár lehetne aznap közöttük valami, nem tudja módosítani a napot. Vagyis végre itt lenne egy nap kibontakoznunk, de lehet hogy a biológia közbeszól. Szóval milyen kontaktus mehet vajon ezeken a napokon, ha már a fő attrakció nem? :-)
2015. nov. 6. 22:11
5/5 anonim válasza:
Egyszer mondták nekem, hogy nem vagyok közömbös, aztán úgy átbastak, hogy még most is pislogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!