Csak szerintem gáz, hogy egy (lány) ismerősöm minden adódó alkalommal haza viteti magát?
Van egy ismerősöm, aki mindig kapva kap az alkalman, hogy valaki futikázza. Nyáron egy sütögetés alkalmával egy közös ismerősünknek dolga volt, és el kellett mennie. A csaj egyből felpattant, és szólt, hogy vigye őt is (szomszédok). Máskor munka után kért meg szintén egy férfit, hogy tegye le valahol (elviekben útba esett)
Most hétvégén szintén egy férfit kért meg, hogy vigye haza (annyit zudok, hogy ez a férfi sem lakik olyan messze tőle).
Furcsánaj talàlom, buszozhatna, hívhatna taxit, vagy a szüleinek.is szòlhatna, mert 18 éves.
Csak szerintem furcsa ez? Velem van a baj, hogy nem lenne pofám "idegenekkel" hurcolásztatni maham?
Pofátlan kissé.
Nekem sem lenne pofám vitetni magam így.Ha valaki felajánlja akkor igen de így ahogy ő csinálja nem.Szerintem bunkóság.
Az attól függ, hogy kéri. ha normálisan, (inkább kérdezi, hogy szabad-e, és ha azt mondják, hogy nem, akkor normálisan tudomásul veszi) akkor lehet normális is.
ha ilyen ellentmondást nem tűrő hangon kéri (főleg, ha megmondják, hogy nem, akkor elkezdi kérlelni stb...), akkor az gáz.
Most nem tudom mit izgulsz ezen, én már számtalanszor vittem haza így embereket, nem fog kiesni a kerék a kocsi alól, h út közben meg kell állnom.
Így ennek függvényében én is vitettem már haza magamat.
Sőt, meg is jegyezném, h arra ment és nem vitt el, pedig befértem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!