Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen mell bejön egyáltalán a férfiaknak?
Ahogy észrevettem mindenhol a nagyot preferálják az ilyen kicsit meg leszólják. Ennyi erővel mondhatnám, hogy 18 centi alatt nem farok a farok. Csak mi nők nem a farok méret alapján válogathatunk első ránézésre.
Mindenkinek más tetszik és ezért nem lehet elítélni senkit sem. Ezerszer el lett már mondva, hogy nem mellméret/punciforma/seggforma alapján választunk magunknak párt. Férfiak vagyunk, szeretjük, ha nagy és formás és feszes, igen... De nem csak egy minél csinosabb ge*iputtonyt keresünk, amibe időről-időre beleverhetjük a micsodánkat. Vannak fontosabb dolgok is. Ezt lenne jó felfogni.
28/F
Naná hogy bejön!
Nekem személy szerint a mellméret sokad rangú dolog. Előbb nézem meg az arcát, az alakját...
nekem bejön aranyos és nem kényelmetlen és ha a 18 cm est keresed nekem pont annyi sőt vastagság se rossz sztem
ami 48 mm ha megfelel irj
összehozunk vmit puszi szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!