Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondják a pasik hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a pasik hogy a kis mell bejön, közbe nem?

Figyelt kérdés
Nem láttam még hogy egy kis mellet megnéztek volna.Ismerős körömben vannak nagy mellűek,őket megnézik.Mármint a mellüket.

2015. aug. 3. 23:42
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
77%
Lehet hogy a kisebb mell annyira nem vonzó optikailag ruhában, azért. De igenis vannak sokan akik a kis mellért vannak oda. :)
2015. aug. 3. 23:45
 2/31 anonim ***** válasza:
Tiéd kicsi?
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert itt többségben vannak a kis mell kedvelők(bár szerintem sokaknak tök mindegy milyen, csak csajé legyen és mutassa meg:D). A valóságban a nagy mell kedvelők vannak többen.
 4/31 anonim ***** válasza:
92%
Én nőként is megnézem a nagy melleket, pedig nem vagyok leszbikus. Az emberek mindent megnéznek, ami nem átlagos:D Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy tetszik nekik.
 5/31 anonim ***** válasza:
28%

ha egy társaságban többféle mellméretű nő van, akkor a nagyobbat ÁLTALÁBAN jobban megbámulják. de ennyi, a férfiak nagy többségének mindegy a mellméret, aki mást mond, az finnyás és/vagy éretlen gondolkodású.

én személy szerint mindenféle mellet megbámulok, fő a változatosság :)

6/31 anonim válasza:
hát erre most mit mondjak? jó hogy megnézik a nagy mellet, de nem ez a döntő szempont, és ha kicsi van akkor kicsi van
2015. aug. 3. 23:47
 7/31 anonim válasza:
Nekem is kis mellem van, de a párom valamilyen oknál fogva szereti. Az meg, hogy megbámulják a pasik, nem hiszem hogy annyira fontos lenne. Látványnak jó, ennyi.
2015. aug. 3. 23:47
 8/31 anonim ***** válasza:
Már leírtam többször itt az oldalon, hogy nem minden a mell. Az arc, alak, haj fontosabb, de lehet, hogy csak én vagyok így vele. 21/F
2015. aug. 3. 23:50
 9/31 anonim ***** válasza:
Engem a kisebb mellek izgatnak fel, legfeljebb átlagosak. A formája, tartása sokkal fontosabb. Legyen kisebb inkább, de hetyke, feszes legyen, és kerek.
2015. aug. 3. 23:50
 10/31 anonim ***** válasza:
39%
Hm, nyam-nyam: [link]
2015. aug. 4. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!