Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondják a pasik hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a pasik hogy a kis mell bejön, közbe nem?

Figyelt kérdés
Nem láttam még hogy egy kis mellet megnéztek volna.Ismerős körömben vannak nagy mellűek,őket megnézik.Mármint a mellüket.

2015. aug. 3. 23:42
1 2 3 4
 11/31 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Sose mondtam, h a kicsik. Ne általánosítsunk. Van, akinek ez van akinek az jön be. A kiszemeltedtől kérdezd meg mit akar....
2015. aug. 4. 00:21
 12/31 anonim válasza:
A kis mellet is megnézik...:)
2015. aug. 4. 00:22
 13/31 anonim ***** válasza:
ja,kis mell jobb + fantázia :D
2015. aug. 4. 00:39
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
Mert a kis mell=feszes mell. A pasiknak inkább az számít, hogy feszes legyen, nem a mérete. Az másodlagos. Viszont a feszes és nagy mellekért odavannak. Mondjuk nem hibáztatom őket. De nekem sincsenek túl nagy tejcsárdáim, B kosár, szóval átérzem a helyzeted, sorstárs. xdd
2015. aug. 4. 02:09
 15/31 A kérdező kommentje:
Privátokra nem válaszolok...
2015. aug. 4. 03:27
 16/31 orton ***** válasza:

elmondok egy titkot csajszi! a mell az mell, mindegy mekkora, ha felhúzzuk a pólótokat ugyanaz ugrik be az agyunkba ;)

a nagy mell vonzza a tekintetet csupán, mint a platinaszőke, rikító rózsaszín pláza cica mini ruha. mint az állatoknál

2015. aug. 4. 05:06
 17/31 anonim ***** válasza:
50%
Pl itt ezen az oldalon azért mondja a sok lúzer netfüggő, életébe mellet nem látó arc, h ezzel is udvaroljon valami nőnek és még aztán üzenetekkel is zaklassa!!!!!!
2015. aug. 4. 05:13
 18/31 A kérdező kommentje:
#17 Gondolom,már 6-an írtak.Idősebbek is.:/
2015. aug. 4. 05:37
 19/31 Scav ***** válasza:
51%

Nekem is a kis mell jön be, minden eddigi barátnőm és a feleségem is kicsi, vékony, kis mellű.

#17 Aha, jól van, menj szépen vissza a ketrecedbe!

32F

2015. aug. 4. 10:30
 20/31 anonim ***** válasza:
40%

Mindig is többen lesznek, akik a nagy mellekért rajonganak (jómagam is), ez tök természetes. És a 17-es nem írt hülyeséget.

A 10-es által linkelt semmi például nem tudom hogy tetszhet bárkinek is. Borzalmas.

2015. aug. 4. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!