Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus és biszex csajok: nektek bejön a nagy mell vagy sem?
Nekem nagyobb van, de talán ezért a kisseb jön be inkább. Emiatt eléggé gátlásos vagyok, nem érzem magam jó nőnek, bár a pasik valamiért annak tartanak. (M9ondjuk ez nem tud érdekelni, bár az egómnak jólesik de végülis nem nekik akarok tetszeni)
Ti hogy vagytok ezzel?
A médiában a legtöbb körülrajongott leszbikus deszka, androgűn csaj, pl Shane stb. Ez tükrözi a valós beállítottságot az átlagot nézve?
Szinte mindig attól függ, ki hordja őket. Nekem nagyon nem jönnek be a kövér csajok, és az ilyen ''zsírmell'' kifejezetten taszít. Abból ítélve, hogy a pasik jó jőnek tartanak te nem lehetsz kövér, szóval ami a normál alkatúakat illeti: a nagyobbak rendben vannak, de a kifejezetten nagyok már nem tetszenek. Nekem közepesek vannak, legjobban a közepes és a kicsi közti átmenetek tetszenek.
A tévében pedig nem érdemes viszonyítási alapot keresni. Én igazán keveset nézem, de azt látom hogy szinte minden sztár, modell, énekes ésatöbbbi betegesen deszka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!