Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire vagyok perverz és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok perverz és szemét?

Figyelt kérdés

legjobban a fiatal szűz lányokat szeretem (énis fiatal vagyok nem pedofil)

amikor elkezdünk járni, nem akarom őket punciba dugni, csak popsiba mert egyszerűen azt jobban élvezem..

aztán hónapokon keresztül könyörögnek hogy dugjam már őket punciba és vegyem el a szüzességüket..de amikor egyszer megdugom a puncijukat , utána megunom a lányt valamiért :S és muszáj szakítanom vele mert nem bírok úgy együtt lenne vele utána...

2015. nov. 3. 14:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%

Ez jó, csináld meg az összes szűz libával, akik a szüzességet ADNI akarják, mintha vmi ajándék lenne. Fogyatékosok.

23L

2015. nov. 13. 10:11
 12/19 anonim ***** válasza:

11#

Sajnálom, hogy a te szüzességed senkinek nem kell :(

2015. nov. 14. 15:07
 13/19 A kérdező kommentje:
én kb kezdek lelkibeteg lenni még mindig tart a probléma, attól félek soha nem lesz barátnőm tartósan :(
2016. márc. 22. 09:45
 14/19 A kérdező kommentje:

és nem érdekelnek a pasik egyáltalán...

csak valahogy a puncisex nem izgat, sokkal finomabb érzés egy szép kerek popsit dugni. Meg valahogy izgat hogy fáj nekik

2016. márc. 22. 09:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Ide jársz hazudni mert otthon már nem hisznek neked?
2016. márc. 22. 09:48
 16/19 anonim ***** válasza:
14: miert fajna? Van sikosito, meg lehet azt oldani.
2016. márc. 22. 11:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy mocsok dög vagy :D de ezt te s tudod :P
2016. márc. 22. 11:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Se perverz se szemet nem vagy, csak egy rohadt piszok mazlista, de inkabb csak nagy hantas...
2016. márc. 22. 11:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet túl nagy cerkád kérdező ha szűz lányok gond nélkül befogadnak popoba. Bár hajlok rá h almodtad az egészet
2016. márc. 22. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!