Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok perverz és szemét?
Figyelt kérdés
legjobban a fiatal szűz lányokat szeretem (énis fiatal vagyok nem pedofil)
amikor elkezdünk járni, nem akarom őket punciba dugni, csak popsiba mert egyszerűen azt jobban élvezem..
aztán hónapokon keresztül könyörögnek hogy dugjam már őket punciba és vegyem el a szüzességüket..de amikor egyszer megdugom a puncijukat , utána megunom a lányt valamiért :S és muszáj szakítanom vele mert nem bírok úgy együtt lenne vele utána...
2015. nov. 3. 14:58
2/19 anonim válasza:
Az vagy, de kétlem hogy ezt meg is tudtad volna valósítani.
4/19 anonim válasza:
Szólj a napközis tanító néninek, hogy most már ideje a leckéteket csinálnotok.
5/19 anonim válasza:
Én a halszagú nuniért élek halok 😄 annál jobb nincs. Izgat ez a szag, bika kemény lesz a Jancsikám
7/19 anonim válasza:
Ez azért van így, mert b_zi vagy. Amíg seggbekúrod őket, addig oda tudod képzelni, hogy van farkuk, de ha a punciba dugod akkor elvész ez az illúzió.
9/19 anonim válasza:
7-esnek igaza van, homo hajlamod van azért vagy ilyen... viszont a lányokat jobban sajnálom....
Az ilyen férgek miatt nem adják meg néha a lehetőséget egy normális srácnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!