Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha tudnátok, hogy a srác ~150 nőt fektetett meg előttetek, akkor még adnátok neki esélyt kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2015. nov. 3. 08:50
11/15 anonim válasza:
Én is kb 150 -nél tartok , a 7 éves házasságom alatt viszont teljesen hűséges voltam. A 150-böl kb 50 prosti, 50 tizen, huszonévesen, 50 meg mostanság. És bármilyen furcsa is , keresem az igazit, nem én tehetek róla hogy a legtöbb csajjal semmit nem lehet tervezni . Egy lgazi nő jó társ, igazi háziasszony, jó a szexben, határozott. Ne sértődjön meg a rengeteg kivétel, de a legtöbb lány a bulin meg a szopáson kívül semmihez sem ért. Mint a bizsu, csillog villog, de valójában semmit nem ér. 39F
12/15 anonim válasza:
őszintén szólva undorodnék tőle, hogy ennyi mindenkibe beletette már, biztos volt köztük egy csomó igénytelen luvnya. szkeptikus vagyok az ilyen férfiakkal, ettől függetlenül, ha tényleg mindenben tökéletes lenne és passzolnánk és bizonyítaná, hogy engem tényleg szeret, akkor talán.
13/15 anonim válasza:
Igen, nekem ez nem probléma legalább tapasztalt.
14/15 anonim válasza:
Nem... Ennyi nő különböző testnyílásaiban járt... Fúj.
És az ilyen pasi nem fog leállni egy nő mellett, ahogy a 18 éves kislány hiszi.
A másik meg... Még jó, hogy a nőknek bejön egy jóképű srác. Ahogy a férfiaknak is a mai agyonszolizott mű-qrvák. Szóval inkább kuss.
15/15 anonim válasza:
150??? Én egynél tartok 33 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!