Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Hol és mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hol és mennyire legyen szőrös egy férfi?

Figyelt kérdés
Ugyanakkor a férfiak válaszát is várom h ők hol és hogy borotválkoznak.
2015. nov. 2. 17:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindenhol.
2015. nov. 2. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
A farkamat, zacsit és a fenekem csupaszra borotválom, hasam alsó részén és hónaljban trimmelem. Arcom éppen ahogy kedvem van :-D
2015. nov. 2. 17:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Nyakon felül változó. Van akinek a borosta és hosszú haj áll jól, van akinek a rövid haj vagy csupasz arc.

Mellkasszőr lehet, nem zavar ha van. A hónalját tartsa csupaszon vagy röviden a szagok elkerülése érdekében.

Combon és alatta lehet szőrös nyugodtan.

Nemi szervnél a rudija, a rudi töve és a golyói legyenek borotválva, az egyéb fanszőre (pl köldök és farok közti) lehet rövid vagy csupasz, ahogy neki tetszik.

2015. nov. 2. 17:25
 4/10 tetro ***** válasza:

17.25

komolyan rudinak nevezed? :D és ezt szeretni szokták?

2015. nov. 2. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Csak magamban, hogy értsék.

Ha azt mondom, hogy "a farkam", akor abba sokszor beleértik a zacsim, vagy a farkam tövét is. A rudi az tényleg csak maga a farokra vonatkozik, a golyók, a töve és a többi nélkül.

2015. nov. 2. 18:09
 6/10 anonim ***** válasza:
én az arcamat, hónaljamat és a fenekemet borotválom , a péniszem környékén pedig egy háromszög van :D
2015. nov. 2. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak a fején legyen szőrös, sehol máshol.
2015. nov. 2. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Arc borostás, hónalj rövid vagy csupasz, de még ha hosszú se nagy baj.

Barátom mellkasa nem szőrös abban nem tudok nyilatkozni. Has, kar, láb természetes. Szemérem domb ha nagyon szőrös, akkor rövidre vágva, zacsi fenék megint maradhat természetesen. Én úgy vagyok vele, hogy a férfi legyen szőrös, de persze ápolt, tiszta. :)

2015. nov. 3. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Én pont a borostás pasikat utálom, szóval napi szinten borotválkozzon az arcán.

A testén a szőr nem zavar, bár nyáron szerintem is jobb, ha a hónalját leborotválja a szagok elkerülése miatt.

Nemi szerv környékén sem várom el, de kellemesebb, ha rövidre van nyírva, orális szex közben nem csiklandoz.

2015. nov. 4. 22:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Arc borosta, hónalj rövid vagy csupasz. Kar, láb és fenék szőrös. Hasát és a mellkasát heti 1x leborotválja. Fazon rövid vagy csupasz :)
2015. nov. 5. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!