Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Csupasz, szőrös, illetve ezeknek milyen fokozata vonzó egy férfin?
Ha egy átlagosnál kicsit szőrösebb férfiból indulunk ki, akkor borotválja e a testét, és ha igen mely részeit?
Csak mert valaki azt mondja, hogy elég az intim részt borotválni, valaki azt mondja, hogy az egész felsőtestet, csak a hónaljakat ne, vagy pont hogy de...
Szerintetek? Titeket mi vonz?
Kort is írjatok, előre is köszönöm!
Az összes... Maga a férfi vonz.
18/L
Hónalj csupi, intim rövid
Minden mást szőrösen szeretek. :)
A farkánál nyírja rövidre, a többi maradhat. De most hiába kérdezed úgyis az aktuális partner ízlése a fontos.
26L
Hónalj, mellkas, intim legyen csupasz.
21/N
Honalj intim csupasz :-) es arc is ....
22L
Full szőrös férfiként megnyugtató ezen válaszokat olvasni!
24/F
ha ful szőrös és leborotválja a intim rész csupaszra marha hülyén néz ki h ott csupasz máshol meg nem :-D
inkább csak nyesse rövidre
am meg ahogy neki kényelmes ahogy ö szereti - ne a divat vagy a partner határozza meg !
cserébe ö se szóljon bele a szőrtelenítési mizériámba
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó! Én is erre gondoltam, hogyha én eléggé szőrös típus vagyok, akkor nem lenne e fura a kontraszt, ha csak az intim részen borotválnám, meg talán a hónaljam ahogyan itt írta valaki...? Viszont egyenlőre nem vagyok elég izmos ahhoz, hogy mindent borotváljak. Én csak akkor nem érezném a teljes csupaszságot gáznak, ha az lennék.
Az a baj, hogy már kaptam megjegyzést lánytól, hogy a mai férfiak (amúgy 23 éves vagyok) csupaszak, valamint hogy a szőr visszataszitó, ápolatlan hatást kelt, viszont jelenleg nincsen állandó partnerem így Őt nem tudom kérezni... Meg amúgy sem vagyok túlszerencsés nő ügyben, mert nem vagyok jó pasi.
Még 1x köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!