Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok talalkozott mar valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok talalkozott mar valaki ilyennel?

Figyelt kérdés
Hogy mikor elovette a fiunak szopashoz, budos volt a farka. Vagy smegma volt rajta?

2015. nov. 2. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Oh, ez komoly párkapcsolatban előfordul, hogy elkap a hév, de a férfi nemi szerve nem túl friss és üde.

Ilyenkor vagy hárítasz, vagy kedvesen elküldöd tisztálkodni.

Ha viszont állítása szerint ez nem megszokott és tartós állapotról beszélünk, akkor viszont fel kell keresnie egy orvost, mert fertőzés gyanús.

2015. nov. 2. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Kimondottan büdös még nem volt, de olyan már volt, hogy kicsit "bepállott". Általában tisztálkodunk szex előtt mindketten, de van, hogy hirtelen jön ránk... én nem csinálok belőle ügyet, mivel tudom, hogy alapvetően tiszta a párom, ezért simán bekapom így is... egyszer-kétszer átnyálazom és utána már nem érezni semmit. :)
2015. nov. 2. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
ha egy egész nap után még fürdés előtt előkapja, akkor nem lesz olyan, mint amikor frissen mostam. akár csak a punci. annak is azért más az illata fürdés után, mint előtte. de azért ha tudom, hogy egész nap ugyan abban a gatyában rohadt, akkor elszaladok tusolni gyorsan mielőtt lenne valami:D gondolom ez alap. van olyan hogy hirtelen egymásnak esünk, lehet nem is itthon és nincs fürdésre lehetőség. de kétlem, hogy valaha büdös volt a farkam, azért ha valaki rendszeresen tisztálkodik és nincsen fertőzése, gombája akkor azért nem lesz büdös. legalábbis nekem az "állottabb" punciillat is bejön, gondolom a lányoknak is a farokszag. ha nagyon dzsuvás akkor valszeg sok váladék volt rajta pl napközben többször felizgult de nem törölte le. ha nagyon gáz, szólj rá
2015. nov. 2. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, direkt előveszi neked jó túrósan, hogy úgy kapd be, ne finytorogj :-DDDDDDDD
2015. nov. 3. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!