Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találkozott ilyennel? :D
gyári hibás volt az óvszer amit a párommal használtunk:D
az ondó tartáj, középen össze volt préselve:D mint egy karika. sötét volt így nem vettük észre:D
késöbb a csapnál megvizsgáltuk, teleengedtük vízzel semmi baja nem volt, nem eresztett:D
hasonló élmény és frászkeltés volt-e valakinek?:D
Én még nem találkoztam ilyennel. Milyen gumi volt? Általában a viszonylag drágákkal ritkábban van gond (lifestyles, durex), próbálkozzatok azzal.
Ez a kotonba vízeresztés tényleg hülyeség. Ha ennyire biztosra akartok menni, akkor elég utána megcsavarni és megnyomkodni a végét, az ondó ugyanúgy kijönne, mint ahogy a víz kijön, ha lyukas.
Bizony, bizony... Ezért érdemesebb inkább egy kicsit drágább óvszerre befektetni a pénzt! Lehet, hogy máskor észre sem fogod venni a nagy hévben! Örülj neki, hogy most szerencséd volt!
Bár nem lehetsz túl érett ha utána vízet engedtél bele! :)
Wááááááááááá xD
De aranyos :D én is szoktam az elhasznált guminkal játszakodni. nézegetni a benne uszkáló dolgokat...stb :D ha valaki jobban belegondol, abbol egy gyerek lehetne :s és nem adjuk meg neki az esélyt az életre:S......... De nem marad le semmiről :)
" ha valaki jobban belegondol, abbol egy gyerek lehetne "
Persze ,és ha jobban bele gondolsz,akkor azt,amikor falhoz vágod tömeggyilkosságnak hívják !
:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!