Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Számotokra hogy néz ki egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra hogy néz ki egy ÁLOMNŐ?

Figyelt kérdés
Nem csak szexre hanem tartós kapcsolatra.
2015. nov. 2. 10:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

13 és 18.

Ha ezek a lányok belsőre is rendben vannak, akkor ők álomnők. Ha nem hagynak el téged 1 hónap után, akkor álomnők. Ha nem hagynak ott téged 5 év után 2 gyerekkel, akkor ők álomnők.

Ha belül is rendben vannak, akkor ők, kedvesek, aranyosak, törődőek és gondoskodóak, akiket ti linkeltetek, akkor ők álomnők.

2015. nov. 2. 18:27
 22/29 anonim ***** válasza:
26%

Ezekből a válaszokból megtudtuk, hogy a férfiaknak sovány ribik kellenek, akik annyira szolgalelkűek, hogy ugranak egyetlen szavukra, és akármikor leszopják őket...

Ööö... Oké.

Főleg a 11... Rendben, te is egy szolgát akarsz magad mellé, értem. A többi meg helyesli..

Szánalmasak.

2015. nov. 2. 23:46
 23/29 anonim ***** válasza:

[link]

Ami lejebb lenn mehet a képzeletből, vagy keressétek emg az egész testes képet. :D

2015. nov. 3. 06:24
 24/29 anonim ***** válasza:

#22:

Látom neked is bőven vannak szövegértelmezési problémáid ... vagy egy szűz lúzer vagy, aki mindenbe a saját nyomorát képes csak belelátni?

Ha az én irományomból (#11) azt olvastad ki, hogy nekem egy szolgalélek kell, akkor semmit nem értettél meg és/vagy soha az életben nem volt még intim kapcsolatod nővel :-D :-P

2015. nov. 3. 08:04
 25/29 anonim ***** válasza:

#24 nem volt intim kapcsolatom nővel, mert én is nő vagyok.

Bár szerintem te is. :D

Kivehető a válaszaid egyes részeiből :)

2015. nov. 3. 08:37
 26/29 anonim ***** válasza:
67%

#25:

Ebben az esetben pedig nem sikerült átélned azt az érzést amikor annyira mély érzelmeket táplálsz egy ember iránt, hogy nem létezik tabu. Pedig az igazi szerelem olyan: rajongás, odaadás, adni, örömet szerezni akarás.

Nagyon mellé nyúltál, ha nőnek tartasz, de azért kíváncsi lennék, hogy miből következtetsz ilyen tévesen ;-)

2015. nov. 3. 08:46
 27/29 anonim ***** válasza:

22:

Nem kell soványnak lennie. Ezen a skálán legyen 15 és 30 közötti.

[link]

Ezen másik alapján is a 15-30 közti a nyerő.

[link]

2015. nov. 3. 10:00
 28/29 anonim ***** válasza:
A barátnőm :)
2015. nov. 13. 23:00
 29/29 anonim ***** válasza:
2015. nov. 13. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!