Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked milyen az álomrandi és hozzá az álomnő/álompasi?
Az álomrandinál legfőképp hely, időjárás, időpont, programra kell gondolni.
Az álomnő/álompasi résznél pedig küllem, személyiség, természet, habitus, viselkedésre gondolok.
Nagyon fontos, hogy kort és nemet is írj!
az álompasi résznél a legfontosabb, hogy nem tőlem függ
semmilyen értelemben...nyilván hogy legyen köztünk vonzalom is idejátszik
álomrandi, amit keveset kell szervezni, gyorsan megvalósul, én is beleszólhatok adott esetben, és ad lehetőséget, hogy megismerjem a másikat
igazából mozin kívül nagyjából bármilyen közös program, tőlem bowlingozni is mehetünk, vagy csak simán kószálni valamerre
Nekem megvalosult. :) Az idealom mindig is a parom volt. Magas, barna haju, barna szemu, nem tul szoros, kedves, intelligens, ert az italokhoz, vevo a kulturalis programokra, sportol, nagyon szenvedelyes. Az alomrandim meg tinikorom ota az volt, hogy naplemente utan, amikor szinatmenetes az eg, vacsorazzak Parizsban, gyertyafennyel, elo zenevel. Tudom, hogy atomkozhelyes, de na. Kb 13 voltam, mikor kitalaltam, es dedelgetve maradt. :D Vegul megvalosult. A regi rajzaimat(grafikus vagyok) rendezgettem, mikor megtalaltam, azt, amikor ezt a jelenetet a leirtak szerint megorokitettem, megmutattam a paromnak es meseltem rola. Aztan fel evvel kesobb nyaralni mentuk Parizsba, nem is volt eszemben a dolog. Megvalositotta az egeszet, meg a minket kiszolgalo pincerrel is lecsereltette az inget, mert a rajzon fekete ing van rajta, amugy meg feher ing az munkaruhajuk.
26 eves no vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!