Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Neked milyen az álomrandi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked milyen az álomrandi és hozzá az álomnő/álompasi?

Figyelt kérdés

Az álomrandinál legfőképp hely, időjárás, időpont, programra kell gondolni.

Az álomnő/álompasi résznél pedig küllem, személyiség, természet, habitus, viselkedésre gondolok.

Nagyon fontos, hogy kort és nemet is írj!

2015. jún. 16. 23:47
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Én ahányszor ideált állítottam fel magamban, jött egy férfi, aki az ideál ellentéte és teljesen átírta a szabályaim. Szóval abbahagytam. :)
2015. jún. 16. 23:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi a téma, bannoltak crazy?:D
2015. jún. 16. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:

az álompasi résznél a legfontosabb, hogy nem tőlem függ

semmilyen értelemben...nyilván hogy legyen köztünk vonzalom is idejátszik

álomrandi, amit keveset kell szervezni, gyorsan megvalósul, én is beleszólhatok adott esetben, és ad lehetőséget, hogy megismerjem a másikat

igazából mozin kívül nagyjából bármilyen közös program, tőlem bowlingozni is mehetünk, vagy csak simán kószálni valamerre

2015. jún. 17. 01:04
 4/5 anonim ***** válasza:
ja 23/N voltam
2015. jún. 17. 01:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem megvalosult. :) Az idealom mindig is a parom volt. Magas, barna haju, barna szemu, nem tul szoros, kedves, intelligens, ert az italokhoz, vevo a kulturalis programokra, sportol, nagyon szenvedelyes. Az alomrandim meg tinikorom ota az volt, hogy naplemente utan, amikor szinatmenetes az eg, vacsorazzak Parizsban, gyertyafennyel, elo zenevel. Tudom, hogy atomkozhelyes, de na. Kb 13 voltam, mikor kitalaltam, es dedelgetve maradt. :D Vegul megvalosult. A regi rajzaimat(grafikus vagyok) rendezgettem, mikor megtalaltam, azt, amikor ezt a jelenetet a leirtak szerint megorokitettem, megmutattam a paromnak es meseltem rola. Aztan fel evvel kesobb nyaralni mentuk Parizsba, nem is volt eszemben a dolog. Megvalositotta az egeszet, meg a minket kiszolgalo pincerrel is lecsereltette az inget, mert a rajzon fekete ing van rajta, amugy meg feher ing az munkaruhajuk.

26 eves no vagyok

2015. jún. 17. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!