Számotokra mit jelent az hogy "Álomnő"?
Sokszor halottam már ezt a kifejezést és érdekelne hogy mit is értetek ez alatt valójában.Oké, hogy valaki nagyon szép mert minden mű rajta szinte már mint nem azért szép mert mű mert attól lehet valaki természetesen is szép de az ilyen emberekre mondják ezt a megjegyzést (általában ők lennének az elképesztően szép karcsú nők akiknek műköröm,műszempilla,pót/mű haj,szilikon mell,szilikon száj,festett haj,szolárium sárga bőr,15 cm platform cipő hozzá illő passzos ruhák és persze a rengeteg smink,vakolat)
Ennyi?
Tényleg ilyen lenne az "Álomnő"?Félre ne értsétek kérdésem nem vagyok "írigy" vagy ehhez hasonló csak tényleg az ilyen műanyag Barbibaba lenne az ideál? De ha az a válaszotok hogy: "Nem, dehogyis az a szép ami természetes de ha igy gondoljátok akkor miért álmodozik nagyon sok férfi ilyen nőkről? Persze, tudom hogy figyelembe kell venni a megjelenést megfelelő ápoltság stb...
De az én véleményem szerint ez már túlzás és mégis minden férfi(tisztelet a kivételnek) őket csodálja hogy milyen gyönyörű az utcán vagy bárhol ahol ott vannak és az ilyen típusú hölgyekre mondják azt hogy Álomnő .A helyesírási hibákért előre elnézést kérek!Minden válaszra nyitott vagyok és előre köszönöm őket!
szerintem minél több a plasztikázott része annál undorítóbb egy nő.
Akinek meg van csinálva a melle, ajka, szemöldöke, ráncai, stb az minden, csak nem álomnő.
Az álomnő ráadásul nem azért álom, mert jól néz ki, az csak a jéghegy csúcsa, az álomnőnek személyiségre kell tökéletesnek lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!