Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ki szokott masztizni szeretkezni mensi alatt?
Figyelt kérdés
2015. nov. 2. 10:10
11/23 anonim válasza:
hát én sok mmindent megéltem már de szerintem undi mensi alatt dugni :S én mindig leállítottam a pasijaimat
15/L
12/23 anonim válasza:
Mindig szexelunk baratommal menstruaciokor is, sokkal jobban kivanom ot olyankor es mi nem birjuk ki azt az it napot szex nelkul :D
13/23 anonim válasza:
Mi is állandoan szexelünk. Nekem èpp most van meg de valami iszonyat nagy ètvágyam van ;):) ki sem bírnèk 5-6 napot szex nèlkül.
14/23 anonim válasza:
igen, szoktunk, de csak 2. nap vége,3. nap körül, mert előtte túl lucskos lenne. annyi a titka, hogy ne gondolj rá közben, hogy mi van ott xd plusz ha még beléd is élvez, mert megengedhetitek magatoknak, hát a látvány ami kifolyik belőled az leírhatatlan xd de egy zuhany mindent megold
15/23 anonim válasza:
masztizni nem, az már tényleg gáz lenne
16/23 anonim válasza:
Az a kemény, hogy 15 évesen már több pasival is volt szexuális tapasztalata.
17/23 anonim válasza:
Így néz, ki úgy néz ki, ilyen büdös, olyan büdös!! He emberek akik ilyet írtok: NÁLATOK NINCS FÜRDŐSZOBA VÍZZEL MEG TUSFÜRDŐVEL???? Komolyan nem hiszem el!! Ha megkívánja a pár a szexet ez idő alatt akkor csinálni kell és lefürdeni!
18/23 anonim válasza:
Én rosszul szoktam lenni mensi alatt, hányinger stb, de amikor nem vagyok nagyon ramatyul, akkor szexelünk. A páromat nem zavarja.:)
19/23 anonim válasza:
Én is kívánni szoktam és igazából egy orgazmua után kicsit enyhül a görcsölésem. De olyankor mindig óvszerrel csináltuk, és sokszor tusoláskor.
20/23 anonim válasza:
Lányok annyiszor leírtam már, van soft tampont, ami egy szivacs.. bent kimosod és felrakod. A pasi észre se veszi, hogy megvan!!! Nem érez semmit csak ha megujjaz. Se szag, se semmi.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!