Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt adtaok /adnátok maximum ki egy bombazónak
szexért?
Már ne is haragudjatok de hol marad a férfi vonzerőtök ?
Egy büdös buznyákot se fizetnék lehet bármilyen jó nő is !!!
Legyetek már kicsit férfiak ezért vannak így elszállva a Magyar nők ! Persze tisztelet a kivételnek !
2015. nov. 1. 17:17
Hogy jön ide a férfiasság? A kettő dolognak semmi köze nincs egymáshoz.
2015. nov. 1. 17:28
13/23 A kérdező kommentje:
Nem fog ingyen k..i ha van aki fizet érte miért adna ingyen ezt mondta nekem egy csaj
Egy random bombázónak semennyit, de van egy két híres modell és színésznő, akivel eltöltenék egy-egy éjszakát, de 2-300 ezernél többet ezeknek se adnék. Csakhogy ezek meg nincsenek rászorulva, szóval semennyit.
2015. nov. 1. 17:50
Azt hiszem, jóképű férfiként csúnya lenne, ha erre sdnám a fejem, hogy fizessek a sexért. Nem tudnék utána tükörbe nézni.
33F
2015. nov. 1. 18:03
Attól függ mennyire bombázó. Ha nagyon akkor adnék neki 100k-t is, de a legelitebbek milliókat keresnek 1-1éjszakával.
2015. nov. 1. 18:13
De a jóképűség és a lányok felszedése teljesen más dolog. Itt egy kiló húsért fizetsz, amivel aztán azt csinálsz amit akarsz. Beleköphetsz a szemébe, ráhugyozhatz a fejére, vagy szimplán csak a tudat hogy eladta magát 10 darab giroszért. A prostizás nem a szerelemről, hódításról, meg a szexről szól, hanem a hatalomról.
2015. nov. 1. 18:21
Semennyit. Csak akkor szexelnék valakivel (bombázó vagy sem), ha ő is megőrülne azért, hogy velem szexeljen.
2015. nov. 1. 19:06
Én nem vágyom ilyen hatalomra. Szerintem a kisebbségkoedusos beteg elmének szól a hatalomrol. Nem csak jóképű vagyok ha akarok megkapom magamnak nőket anélkül is hogy fizetnék érte. Azt akarom, hogy a nő akarjon engem. Nagy különbség ez! A minőség ára. Ha elérem, hogy valaki szeressen, akarjon. És ezért nem fizetek. Nem is lehet megvenni. Nem akarok uralkodni más felett.
2015. nov. 1. 19:34
egy budapesti lakásos csaj extra nélkül kér 15-öt. a két nagy hirdető oldalon belefuthatsz nagyon jó nőkbe is ennyiért és tök átlagosakba is. van fent egy ex playmate csaj aki óránként 35-be van de nála nincs extra. a jelenlegi anyagi helyzetemet nézve 20-nál meghúznám a plafont, de aki vagyonos az simán kiad százezreket is...
viszont azt nevetségesnek tartom amikor tök átlagos csajok jönnek azzal, hogy ők nem hivatásosak és mennyire különlegesek, így alkalmanként kérnének 50-100-at. persze amíg sz*ar van veréb is lesz!
2015. nov. 1. 20:40
Kapcsolódó kérdések: