Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért lehet az, hogy egy maximum 6-os csaj elutasító, közömbös egy 7-8-as pasival szemben?
Miből gondoljátok, hogy én vagyok a srác, és nem két ismerősömről van szó? Vagy hogy nem én vagyok a lány?
Én három dologra gondolok:
1. A csaj talált magának egy minimum 7-es pasit.
2. Azt gondolja hogy mivel a pasi 7-8-as, csak meg akarja fektetni őt.
3. A 2. + a csaj arra vár, hogy bizonyítson neki a pasi, hogy komolyat akar tőle.
Szerintetek melyik?
Baromi egyszerű, az átlagos lány is tisztában van vele, hogy a fiúknak punci kell, ezért ő választhat. Ezért az átlagos lány, legyen mondjuk 6-os, ahogy te írtad, egyébként ez egy tényleg nagyon gyakori példa, is minimum 8-as fiút keres, de úgy, hogy neki ő "csapja a szelet" kicsit. A 9-esnek fel is ajánlkozik, ellenben ha a 8-as nézi őt ki, és próbálkozik, akkor kéreti magát, mert elhiszi, hogy jobb mint 6. Ha a 7-es próbálkozik azt el is utasítja. A 9-es próbálkozása ez esetben is nyerő, és belemegy, mert tudja, hogy az már 3 ponttal jobb nála.
PS: Egy 9-es pasi.
Ööö... baromság, amit csinálsz.
Egyrészt, lehet, hogy annak a lánynak annyira nem jön be a srác. Lehet, hogy neki a srác olyan 5-6, ha a te gondolkodásmódodat követjük. Tudod, mindenkinek más tetszik. Fiúknak is, lányoknak is.
De ezt a pontozást fejezd már be, mert rohadt idegesítő, és beszűkült gondolkodásmód, ahogy már írták is.
Mintha lenne egy elfogadott rendszer, ami szerint osztályozzák az embereket. Hülyeség, amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!