Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért lehet az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért lehet az, hogy egy maximum 6-os csaj elutasító, közömbös egy 7-8-as pasival szemben?

Figyelt kérdés
Fiúktól, lányoktól is kérdezném. A csaj legfeljebb 6-os, a fiú 7-8-as, tehát minimum 1-gyel felette van. A csaj mégis úgy viselkedik, mintha ő lenne egy 9-es, közömbös, szinte elutasító a pasival szemben. Persze ilyen van, nem minden a külső: de nemrég még maga hajtott a 7-8-as pasira. Mi változhatott ebben a csajban?
2015. szept. 29. 20:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ez igy van. Szep lany csak a helyeset keresi de az atlag lany is. Szoval atlagos srackent be kell erni a csunyakkal, nagyon nagyon ritka az olyan atlagos lany, aki szinten atlagos fiut keres. Cafoljatok ra. (tapasztalat 16f)
2015. szept. 29. 20:52
 2/22 anonim ***** válasza:
Valszeg azert, mert tul nagy az arcod :D mondjuk melyik csavo nem lovi magat 7-8 fele... :D na mindegy.
2015. szept. 29. 20:53
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Talán azért mert értelmes emberek nem pontozgatnak. Ostoba tinifiúk csinálják.
2015. szept. 29. 20:54
 4/22 anonim válasza:
Nem az esete, mindenkinek más a 7-8 és más a 9-10 pontos csaj, csajoknál pedig a srác... bár a pontozgatás elég beszűkült gondolkodás szüleménye
2015. szept. 29. 20:57
 5/22 A kérdező kommentje:

Miből gondoljátok, hogy én vagyok a srác, és nem két ismerősömről van szó? Vagy hogy nem én vagyok a lány?

Én három dologra gondolok:

1. A csaj talált magának egy minimum 7-es pasit.

2. Azt gondolja hogy mivel a pasi 7-8-as, csak meg akarja fektetni őt.

3. A 2. + a csaj arra vár, hogy bizonyítson neki a pasi, hogy komolyat akar tőle.

Szerintetek melyik?

2015. szept. 29. 21:01
 6/22 anonim ***** válasza:
Mi ez a 6-os csaj, meg 7-8-cas pasi? Tökre nem értem...
2015. szept. 29. 21:17
 7/22 anonim ***** válasza:
8%

Baromi egyszerű, az átlagos lány is tisztában van vele, hogy a fiúknak punci kell, ezért ő választhat. Ezért az átlagos lány, legyen mondjuk 6-os, ahogy te írtad, egyébként ez egy tényleg nagyon gyakori példa, is minimum 8-as fiút keres, de úgy, hogy neki ő "csapja a szelet" kicsit. A 9-esnek fel is ajánlkozik, ellenben ha a 8-as nézi őt ki, és próbálkozik, akkor kéreti magát, mert elhiszi, hogy jobb mint 6. Ha a 7-es próbálkozik azt el is utasítja. A 9-es próbálkozása ez esetben is nyerő, és belemegy, mert tudja, hogy az már 3 ponttal jobb nála.

PS: Egy 9-es pasi.

2015. szept. 29. 21:21
 8/22 anonim ***** válasza:

Ööö... baromság, amit csinálsz.

Egyrészt, lehet, hogy annak a lánynak annyira nem jön be a srác. Lehet, hogy neki a srác olyan 5-6, ha a te gondolkodásmódodat követjük. Tudod, mindenkinek más tetszik. Fiúknak is, lányoknak is.

De ezt a pontozást fejezd már be, mert rohadt idegesítő, és beszűkült gondolkodásmód, ahogy már írták is.

Mintha lenne egy elfogadott rendszer, ami szerint osztályozzák az embereket. Hülyeség, amit csinálsz.

2015. szept. 29. 21:22
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Előző előtti voltam, ne írjatok PM-eket, nem ismerkedni járok ide. Egyébként se érdekel 9 alatti csaj.
2015. szept. 29. 21:25
 10/22 anonim ***** válasza:
9es, kopizz ide egy kéretlen privatot, hadd nevessunk:)
2015. szept. 29. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!